Sumažinti 9V be 7805 5V iki

N

nicko-391

Guest
Aš noriu žinoti, kaip sumažinti 9V prie 5V be 7805 arba įtampos dalikliu?

Įtampos daliklis bus nieko, kad dalybos įtampa, o ne tik du varžai bet Šotki, tranzistorius ar nieko, kad gali būti naudojamas linijinis įtampos "reguliuotojas", visus dizainus yra pagrįsti perduoti elementas, kuris supažindina įtampos kritimas ir išlaiko išėjimo lygis iki pastovaus užpildymo lygio, tai yra remiantis įtampos daliklis. Vienintelė išeitis, kuri nenaudoja įtampos daliklis yra impulso psu, nes ji yra arba ant (pilnas įtampos), ar ne, dėl laiko trukmė reguliuoja išėjimo įtampos lygį. Aleksas

Ką manote apie perjungimo režimu energijos tiekimas? Noriu tai padaryti su mažos galios sklaidai.

Jis gali būti įgyvendintas su pripučiamo siurblys per daug. Jo efektyvumas yra geresnis kaip linijinis reguliatoriai ir jis yra pigesnis nei induktorius pagrindu DC / DC.

33063 / 3063 / NCP3064 yra geras pasirinkimas dėl šio prašymo, turi dabartinė riba, ir išjungimas PIN (3064) mano, Orson krepšelį

Siūlyčiau naudoti IC 34063 šiems taikymo ... IT34063 yra monolitinė perjungimo reguliatoriaus valdymo grandinių, kurių sudėtyje yra pagrindinės funkcijos reikalingos DC-DC keitikliai. Šis prietaisas susideda iš vidaus temperatūros kompensavimu nuoroda, įtampos lyginimo, kontroliuojama darbo ciklo osciliatorius su aktyvia dabartinė riba grandinės, vairuotojas ir didelis einamosios išėjimo jungiklis. Šis prietaisas buvo specialiai sukurta siekiant būti naudojami kaip žingsnis žemyn, "Step Up" ir įtampa-vartant paraiškas mažiausias skaičius išorinių komponentų. jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami paklausti

Charge Pump dosn't duoti didelės išėjimo srovė (> 50mA). Bet Induktyvumo pagrįstas konverteris veikia. Mano darbas yra paleisti PIC & kitoje IC kuri 9V maitinimo įtampa, naudojant tos pačios baterijos be reguliatoriaus. (Be didelių nuostolių galia).

L. Delfinai teikti iki 1A chargepump TL. Tai priklauso nuo darbinio dažnio ir kondensatorius vertė.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back