sumažinti šilumos įtampos reguliatorių

B

bagavathi

Guest
Hi friends, im naudojant 7812 reguliatorių konvertuoti 24Vdc iki 12Vdc. ji gamina šilumą. i naudoti šilumos kriaukle taip pat, bet ji vis dar skleidžia šilumą. wat aš galiu padaryti, sumažinti šilumos. pls pasakyti ar šis pasikeitimas arba bet kokia kita galimybė sumažinti šilumos.

Siekiant sumažinti šilumos, jums reikia naudoti perjungimo reguliatorių arba gerinti heatsinking ir šilumos išsklaidymo metodus. Tačiau, manau, tai geriau naudoti perjungimo reguliatorių. Galite naudoti bendrą LM2575. Yra daug daug perjungimo reguliavimo ten. LM2575 yra labai dažnas, nes tai perjungimo, jis bus daug veiksmingiau, nei per 7812, ypač su 24V įėjimo, o tai reiškia, mažesnis šilumos. Taip pat galite pažvelgti L4971, L4962, ir tt Hope this helps. Tahmid.

Sveiki bagavathi Kiek jūsų dabartinis? Pavyzdžiui, jei jūsų dabartinis yra apie 1 amperais, išsklaidymo bus apie 12W!!!! efektyvumas yra apie 50 procentų!! turite kažkokį būdą: Pirmasis būdas, naudoti LM7812K, tai geriau specifikacijas). ir kitas, pridedant NPN tranzistorius sprendžiant ginčus. ir geriau, naudojant Switch Mode reguliatorius. Sėkmės Goldsmith

Sveiki bagavathi Kiek jūsų dabartinis? Pavyzdžiui, jei jūsų dabartinis yra apie 1 amperais, išsklaidymo bus apie 12W!!!! efektyvumas yra apie 50 procentų!! turite kažkokį būdą: Pirmasis būdas, naudoti LM7812K, tai geriau specifikacijas). ir kitas, pridedant NPN tranzistorius sprendžiant ginčus. ir geriau, naudojant Switch Mode reguliatorius. Sėkmės Goldsmith
srovė yra apie 1 amperų. po perskaičiavimo 12V nuo 24V i konvertuoti 5V naudojant 7805. nes man reikia du 5 ir 12 voltų. 12v regulater tik gauti, šildomas 5V nėra šildomas, kodėl?

Įtampos kritimas ant 12V reguliatoriaus 24v-12v = 12v ir jei srovė - 1A suvartojimas 12W Dėl 5V reguliatorius, tai yra 12V, 5V = 7V * srovė 5V reguliatorius turi tiek mažesnį įtampos kritimą ir mažesni einamieji nes 12V reguliatorius turi dirbti tiek 12V ir 5V grandinėse srovės, o 5V tik 5V srovės

Vėlgi išsklaidymo yra linijinė ir baisu. pabandyti lm2576 (galite rasti jį esant 5 voltų ir 12 voltų 3,3 voltų ir reguliuojamas). jo efektyvumas yra apie 85 proc. (bent jau). Best Wishes Goldsmith

Vėlgi išsklaidymo bus linijinė ir baisu. pabandyti lm2576 (galite rasti jį esant 5 voltų ir 12 voltų 3,3 voltų ir reguliuojamas). jo efektyvumas yra apie 85 proc. (bent jau). Best Wishes Goldsmith
[PRIDĖTI = CONFIG] 68.838 [/ PRIDĖTI] areštas paveikslėlis radau nuo tinklo. Ji yra reguliuojama. man reikia vienu metu skirtingų grandinę 5V ir 12V. pls, sako, kaip aš galiu gauti šią dviejų išėjimo iš vieno reguliuojamas grandinės.

Šie reguliatoriai yra suprojektuotas vienas išėjimas ir gali būti nustatyti tik vieną pasirinktą įtampos, bet, nes jūs sakote, kad 5V reguliariai neįkaista Aš siūlyčiau naudoti perjungimo reguliavimo gauti 12V ir tada naudokite 7805 iki gauti 5V nuo.

Perjungimo reguliatorius kaip LM2576 būtų geresnis pasirinkimas.
97_1328708336.gif

Pranešimas # 7 priedas buvo LM2576 (Net neįsivaizduoju, kodėl ji dabar bus ištrinti), nes jis norėjo dvi išėjimo įtampas siūliau jį naudoti perjungimo reguliatorius 12V ir linijinio 5V (iš 12V), nes iš , ką jis pasakė 7805 negaunate karštas, kad, matyt, ji suteikia, yra maža ir nepateisina naudojant perjungimo reguliatorius su sudėtingumo, šis įvadinis.

perjungimo reguliatorius kaip LM2576 būtų geresnis pasirinkimas.
97_1328708336.gif
Yra 12V LM2576 turima versija (yra 3.3V, 5V, 12V, 15V, ir reguliuojami išėjimo versijos). Taigi, VP gali tiesiog naudoti, kad nėra jokio grįžtamojo ryšio kintamos produkcijos poreikis. Kaip Alexan jau sakė, 5V skyriuje gali būti padaryta per 7805 po išėjimo į LM2576. Hope this helps. Tahmid.

Yra 12V LM2576 turima versija (yra 3.3V, 5V, 12V, 15V, ir reguliuojami išėjimo versijos). Taigi, VP gali tiesiog naudoti, kad nėra jokio grįžtamojo ryšio kintamos produkcijos poreikis. Kaip Alexan jau sakė, 5V skyriuje gali būti padaryta per 7805 po išėjimo į LM2576. Hope this helps. Tahmid
virš 1 amperų reguliatorius. i naudoti lm2575, bet vis dar gamina šilumą, ką aš galiu padaryti? savo būtiniausiu Pls padėti .....

Ritė negali būti mažesnis rezistorius tipas.
79_1328793602.jpg
Yra keletas unusal šios grandinės dalys. , 330uH induktoriaus yra prieinama iš digikey.com kaip dalis skaičius TE2017-ND. Kitos induktyvumo ritės gali būti naudojami, tačiau jie turi būti suprojektuoti naudoti energijos tiekimo perjungiklius. Naudokite 10uF tantalo kondensatorius lygiagrečiai su išėjimo filtro elektrolitinio kondensatoriaus. Tai galima naudotis kitomis talpiniai derinius, pvz 330uF "low ESR" tipo elektrolitinius kondensatorius 100nF keramikos diskas kondensatorius ar standartinio 330uF elektrolitinius kondensatorius lygiagrečiai su 1nF disko kondensatorius 100nF Mylar kondensatorius. Nedidelės vertės kondensatoriai pagerina aukšto dažnio atmeta elektrolitiniu prietaiso. [Url = http://www.siongboon.com/projects/2005-08-07_lm2576_dc-dc_converter/] DC-DC konverteriu naudojant LM2576 [/url] [url = http://www.piclist.com/images/www / hobby_elec/e_ckt22_6.htm] Termometrai +5 V perjungimo reguliatorius (1) [/url] [url = http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_ckt22.htm] 5 V perjungimas reguliatorius (1) [/url]

Gerbiami ALERTLINKS Labas, Kokia graži grandinė yra tas, kad. Ar padarė jį? (Visi dalykas mėlyna). turi branduolį jūsų ritės tarpo erdvėje? Best Wishes Goldsmith

Spalvų purškalų flakonai triuką [color = "Sidabrinė"] [size = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 15.00 val ---------- Ankstesnė žinutė buvo 14: 48 ---------- [/size] [/color]
visi dalykas mėlyna
Spalvų purškalų flakonai padaryti pavyko. Purškimo iki sėjos.
66_1328795606.jpg
oro tarpas! Jo ferito žiedas.
95_1328795861.jpg

Kodėl kai i Naudota toroidinės branduolį be tarpo vietos, mano induktoriaus sotus? manau, kad savo esme medžiaga yra geriau nei mano? ar ne? Mano, Goldsmith

[Url = http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_ckt22_3.htm] dalys paaiškinimas +5 V perjungimo reguliatorius (1), [/url] Ferito šliužas ir used.Core medžiaga klausimą.
25_1328797100.jpg

virš 1 amperų reguliatorius.
net iki 3A, jūs galite naudoti LM2576.
i naudojo lm2575, bet dar ir gamina šilumą, ką aš galiu padaryti? jos skubiai pls pagalbos .....
Kiek šiluma gaminama? Ar ji tokia karšta kaip 7805? Ar jums prijungti jį ant radiatoriaus? Kas dabartinis pasiimei?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back