P
paszczakojad
Guest
Labas, Aš stengiuosi imituoti bangolaidžio diplexer naudojant HFSS. Radau kai kuriuos dokumentus, kad sprendimas dažnių, naudojamų per prisitaikanti sulieti filtro viduje turėtų būti, kad filtro passband - kitaip akys, yra pakankamai tankus, tik netoli uostų. Bet kaip tai padaryti, kai imituojamas diplexer kad skirtingų passbands kiekvienos rankos? Kai aš pirmą passband viduje dažnio gavau puikus modeliavimo pirmą filtro atsako ir bloga antrasis. Panašiai, kai aš kitų passband dažnis. Bet man reikia tiek vienu metu. Vienintelis būdas naudojant žemos lambda tikslinės liambda tobulinimas (0,05) ar taikant atitinkamas akių operacijas sukurti tankus tinklelis ir išjungti prisitaikanti sulieti, bet, kad sukurta šimtai tūkstančių Tetraedras ir modeliavimo metu buvo kelis kartus ilgiau (ir dar mažiau tikslūs ). Aš maniau apie prisitaikanti akių kiekviena ranka atskirai ir sujungti juos kartu, bet aš norėjau padaryti keletą optimizavimas, todėl man reikia šį procesą turi būti automatinis. Linkiu ten buvo "akių operacija" prisitaikanti sulieti pasirinktus kietosios medžiagos, naudojamos tam tikros tirpalo dažnio. Nuoširdžiausi linkėjimai, P.