Sulankstomas cascode LNA - tunning grandinė faktinį LNA

A

ansonyeap

Guest
labas.Esu studentas dirba sulankstyti cascode LNA Designed by manęs dirbti 2.14GHZ.LNA buvo pagaminti ir lustas yra matuojama.S parametrams išmatuoti parodė, kai iš norimo spec nuokrypis.Man reikia padaryti optimizavimo projektą remiantis matavimo rezultatas.

Bet aš ne patirties vertimo matavimo rezultatą ir nežino, kas yra priežastis, kurios sukelia S parametrams skirtis nuo norimo pagrįstas rezultatas.Can anyone help me?Zamieściłem matuojamas rezultatas.ačiū
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ar galite parengti kas skirtumas jūsų darosi ...???..
Manau, jis gali būti mažesnis, išmatuota naudos ....
Galite dirbti savo mathcing schemą, jei ji yra atveju .... aš coud negali numatyti daugiau, kol i know differnce ....rezultatuose

gerai.mano post-layout modeliavimas S parametrus kaip laikytis

S parametras S11 S12 S21 S22 NF NFmin
Vertė (dB) -9,63 -36,65 16,95 -14,96 1,17 1,11

dėl 2.14GHZ darbinis dažnis.

o matavimo rezultatai parodė, kad S21 piko perdavė į 2.06GHz vietoj 2.14GHZ, kuri norim vienas.Ir S11 ir S22 slėnyje taip pat perkeltos į 2.06GHz.S12 yra blogiau.tai tarkime, kad smailės plotas (ne-dB) ne 2.14GHZ, bet matavimo ji neturėjo vynai.

Pagrindinis skirtumas yra tas, kad visi S parametrams atsakas matuojamas perkeliama į kairę 2.06GHz vietoj 2.14GHZ.

bet kas yra priežastis, dėl pasiūlymų perkelti iš darbinio dažnio į kairę vietoj 2.14GHZ?už S21 (dB) yra mažesnis nei imitavimas yra dėl suderinimo problema, nes aš žinau.Bet kas yra pagrindinė priežastis, kurios sukelia atsakymus į pasikeitė?ačiū.

Radau (DID LNA projekto taip pat), kad parasitics ketinate įtakos centriniam dažniui.Parazitinės modeliai bus jums artimas, bet šiek tiek įgnybti paprastai yra būtina.Galite pabandyti pritaikyti obligacijų laidų ilgio juda mirti skirtingų vietų paketą.Manau jūs naudojate indukcinio degeneracija.Taip pat jūs tikrai tikėtis LNA dirbti 1V?

ya.LNA skirtas žemos įtampos tiekimo ir indukcinės peraugo sulankstyti cascode.

Nori pasakyti, kad aš turiu dirbti išdėstymo išspręsti problemas?Jeigu taip, ne taip, kaip aš galėjau žinoti, kad sudedamosios dalys, kurios į kartą?ačiū

Kai suprojektuoti LNA jūs įtraukti visus parazitiniai elementai: Obligacijų viela induktyvumą, suvirinimo įpasirinktus talpos, jungiamosios talpa?

Šiuo dažnis 2,14 GHz, aš manau, jūs naudojate obligacijų laidų induktyvumas.Jūs negalite pakeisti daug, nes jūsų lustas yra pagamintas, bet jūs labai arti dažnio reikia.Jūs galite reguliuoti obligacijų vielos ilgis koreguoti induktyvumą.

S11 jautrus šaltinis induktyvumą ir tai smallish vertė.Kartais turite lygiagrečiai keletą obligacijų laidų įgnybti šaltinis induktoriaus.

Jums reikėtų pagalvoti apie triukšmo skaičiuje.Koreguojant šaltinis indukcinės keisis NF pat.

Jei naudojate padidėjimas pakilimo dėl išėjimo, galite reguliuoti obligacijos viela tarp nutekėjimo ir tiekimo ilgis pereiti aplink S21 dažnis didžiausias.

Siūlyčiau paleisti kai įvairių koregavimų modeliavimo obligacijų vielos ilgį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back