Sukurkite savo energijos skaitiklio alternatyvūs metodai

V

visva

Guest
i am in sukurti savo energijos skaitiklio. i ieškojote ADE775x ADE776x serijos. tačiau ji yra šiek tiek sunku tai padaryti (transformatorius, šuntas rezistorius .. tt). taip, nors man padėti. Ar yra kokių nors alternatyvių metodų (IC, circuts .. tt) energijos matavimo vienfaziam. čia aš noriu parodyti šią energijos matuoklio LCD ekrane vertę naudojant mikro valdiklio (89s52).

Norėdami gauti tikslią paveikslą savo energijos suvartojimą jums reikia gauti srovė ir įtampa, jas padaugina, tada jas padaugina su tarp jų ty VA cos phi kampo kosinuso. Jei manote, kad srovė yra daugiausia dėl varžą apkrovoms (Elektrinės krosnelės, elektrinis šildymas, elektros dušai), tada cos phi terminas gali būti neatsižvelgiama. Tačiau, jei jūs neturite šių didelių elektros energijos vartotojų ir turi daug transformatorių varančiųjų elementų, tada jūs gausite figūrą didesnės nei tikroji vertė. Taip pat, jei jūsų maitinimo įtampa yra pastovi, jūs neturite apsvarstyti šį terminą, tačiau daugumoje šalių maitinimo įtampa yra laikomas tik + - 10%. Taigi žalios priemonė būtų įvertinti esamą tada rodyti kaip kW, ty nominali 230V maitinimo tinklo (datos maitinimo įtampa), jei tiekimas, srovė buvo 8.2a, tada ekrane būtų skaityti (8,2 x 230/1000) = 1,88 KW. Frankas

aš žinau, kaip apskaičiuoti energijos. bet man reikia žinoti, kas yra grandinėmis arba IC (sudedamosios dalys), apskaičiuoti energijos.

galite rasti daug "Google" paieškai. Aš duosiu šį vieną iš mano

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back