Sujunkite du UC's trought GPRS (be PPP vamzdis)?!?

M

mrcube_ns

Guest
Man reikia sujungti 2 UC ir abu yra prijungti per RS232 į Enfora Spider modemo.The UC's neturite VPP kamino.Aš tiesiog reikia atsiųsti paprastas ASCII informaciją apie UC į kitą.Aš jau padariau tai su SMS, bet mes norėtume pakeisti GPRS.

Aš SIM korteles su fiksuotais IP.

Kažkas sakė man, kad Enfora buvo VPP iki serijos konverteriu, jei nėra kaip jų neaktyvuosite.
Can anybody help?Mr.Cube

Aš jau padaryta, kad GPRS prisijungti serveryje.
Kadangi GPRS yra ne fiksuotas IP, 2 GPRS prisijungti turite problemą.

JOHN

Jonh you dont atidžiai perskaityti, ką aš parašė.
SIM cards with fixed
IP addresses.

SIM korteles su
fiksuotais IP.

Any ideas?!?Mr.Cube

mrcube_ns rašė:

Jonh you dont atidžiai perskaityti, ką aš parašė.SIM cards with fixed
IP addresses.

SIM korteles su
fiksuotais IP.Any ideas?!?Mr.Cube

Aš galiu padaryti ping kai prijungti 2 kompiuterį nuo langų (Aš prašau ir teikėjas leiskite man tai padaryti).Paprastai teikėjas padaryti visus maršruto viduje.Mr.Cube

hi ..su AT CGDCONT jums Nustatyti PDP Kontekstas ..AFAIK labiausiai parėmė PDP tipas TL.Tačiau kai kurios šiuolaikinės GPRS modemo galima padaryti ppp stos už jus, kad jūs tiesiog prisijungti TCP lygis ir gali siųsti duomenis per

Ačiū visiems pranešimų.

Aš ją, jos darbą.

Enfora turi VPP iki serijos konverteris į inself, todėl jūsų prietaisai dont turite VPP kamino inplemented, Enfora daryti viską.Trick yra aktyvuoti šį konverterio.

Dėl papildomos informacijos pasimatuoti:

www.enfora.comMr.Cube

Hi All,

Tai keista, kad jums reikia AAP veikimas visomis priemonėmis, išskyrus atvejus, kai jūs naudojatės mobiliuoju modulį "dial-up su IPT.

Paprastai, mano patirtis rodo, kad po aktyvuoti GPRS, Jums tereikia atsiųsti vieną pusę su serveriu (klausytis vietos uostas), ir, kita vertus, kaip kliento (prisijungti prie nuotolinio uostas).

Tai panašu į du kompiuterius prijungti prie to paties tinklo, vienintelis būdas prisijungti prie viena kitos su ja yra serverio-kliento ryšio.

Jokių komentarų?

Citata:

Tai keista, kad jums reikia AAP veikimas visomis priemonėmis, išskyrus atvejus, kai jūs naudojatės mobiliuoju modulį "dial-up su IPT.Paprastai, mano patirtis rodo, kad po aktyvuoti GPRS, Jums tereikia atsiųsti vieną pusę su serveriu (klausytis vietos uostas), ir, kita vertus, kaip kliento (prisijungti prie nuotolinio uostas).Tai panašu į du kompiuterius prijungti prie to paties tinklo, vienintelis būdas prisijungti prie viena kitos su ja yra serverio-kliento ryšio.Jokių komentarų?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back