sudėtingas filtro projektavimas

Manau rfcmosmh reikia rašyti šio skaitmeninio skyrių klausimą, kaip jis kalba apie T (S) = 1 / (-ų 1- j).

VSWR rašė:

Ką reiškia "kompleksas filtras"?
Kas yra filtras reikalavimo ar specs?

Labas,

Tikėjausi, kad kažkas panašaus.Aš dar nežinojo "kompleksas filtrus", kaip bendras žodis signalo apdorojimo, tačiau tai nereiškia, kad dalykas.Daugiafazis, tačiau yra wellknown ir tikrai ne sinonimai.Bet ne reikia aptarti termino apibrėžimų.

"Komplekso" aspektas filtrą, kad jis jungia du kanalai, kurie kartu sudaro sudėtingą signalą, wellknown I ir Q kanalų imtuvas.Į imtuvą, tiek signalų Skaliaras, ir taip elgiamasi.Iš analoginių imtuvų grandinės, jie įtampų ar srovių, ir skaitmeninio, jie numerius.Nematau jokios specialios modeliavimo problema.Kompleksiniai arithmetics gali būti reikalingas filtras dizainą, bet ne imitacija, manau.

Linkėjimai,
Frankas

Thank you very much, guys.
Kompleksiniai filtras, taip pat vadinamas daugiafazės filtras, naudojama atmesti vaizdas triukšmo ir signalo žemo Jei architektūra.Yra esate daug pasirinkimų vaizdas atmetimo, kaip Hartley architektūra, architektūra Weaver, pasyvieji RC daugiafazės filtras ir aktyvaus daugiafazės filtrą.Aktyvus daugiafazės filtras yra priimtinesnis, tarp jų visų.
Pirmos eilės sudėtingas filtras (praeinamumo) turi perdavimo funkcija T (s) = 1 / (s 1- j), kurį galima gauti iš tos pirmos eilės nekilnojamojo Lowpass filtras (1 / (s 1)) pakeičiant s, SJ.
Čia yra nuorodos į literatūros priedą.
I'm trying to do front-end modeliavimas naudojant modulius, ADS (LNA maišytuvai filtras).Bet aš nežinau, kaip statyti sudėtingas filtras ADS.Ar yra kitų modeliavimo įrankių tinka šioje situacijoje?
Ačiū

R

rfcmosmh

Guest
Hi friends, I'm trying to do GPS front-end modeliavimas naudojant reklamos, tačiau aš nežinau, kaip statyti sudėtingas filtras modulis.Čia galime tik parinkčių nekilnojamojo filtrus.Ar galėtumėte man padėti išspręsti šią problemą?Ačiū

Ką reiškia "kompleksas filtras"?Kas yra filtras reikalavimo ar specs?

Labas,

Jums reikėtų žinoti, kad dauguma forumo nariai nežinos, smulkiai, kaip standartinis GPS imtuvas veikia, ir ar jis turi, gali ar negali panaudoti tai, ką jūs skambinti sudėtingų filtrų, tačiau greičiausiai jie suinteresuoti padėti Jums taip pat sužinoti apie šią problemą.

Asmeniškai aš kai skaitmeninis imtuvas technikos žinias, pavyzdžiui, žinodami, kad GPS imtuvas bus naudojamas vektorinis atitinkamai sudėtingą signalų kai kurios dalys, bet nepamenu visų funkcijų, kurios turėtų būti vadinami "kompleksas filtrai".

Taigi būčiau dėkingas, kai literatūroje nuoroda, paprasta schema, nesvarbu, kad rodo savo klausimą fone.

Linkėjimai,
Frankas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back