Suaktyvinti XTAL Oscillator

K

kulno

Guest
Aš projektavimas grandinė, kur man reikia skaičiuoti, kiek laiko intervalas tarp pradžios ir stabdymo impulsas jokių dingusių skaičius.Laiko intervalas yra nuo 100ns trukmės keletą mS.Man reikia skaičiuoti pagal rezoliuciją 10ns impulsus.Generatorius turėtų veikti 100MHz su 50% muito ciklas.I can't use laisvai veikti generatorius, kaip didinti krašto laikrodis ne deterministiniai ir nežinomų dėl intervencinių pulsas.Laiko tikslumas yra labai labai svarbus ir todėl man reikia norint pradėti generatorius iškart atvykus sukelti impulsą.Generatorius turi turėti gerą atsparumą nuo 10 - 50 ppm.idealiu atveju norėčiau naudoti kristalų laikrodžių osciliatoriai šį prašymą, bet aš taip pat esu atviras kitoms grandinėms.Vėlinimas tarp orientacinės ir generatoriaus impulsų idealiu atveju turėtų būti nulis, bet tai priimtina, jeigu ji yra pastovi ir prognozuojama.Ačiū visiems iš anksto už pagalbą man.
kulno

Tu negali galvoti, kad pradėti osciliatorius ir gauti singal stabilizavosi po 0.
Kristalų laikrodžių osciliatoriai mano loooong metu, siekiant stabilizuoti (tarkim kai USEC 1 ms), nes dėl aukštos Q kristalų faktas.
Geriau palikti generatorius visada ir strobavimo signalą iš generatoriaus.
Geriau turėti dvigubą dažnio generatorius (tarkim 200 MHz) ir mažinti vėlavimą laiko.

Mandi

Jei galite jį nusipirkti, tada PLL pagrįstas generatorius yra geriausia, nes galite
mažiau XTAL dažnumas ir kurios leistų sąnaudas kiek mažiau nei 100MHz nes nėra pagrindinės 100MHz dažniu lengvai į rinką.
Galite naudoti sako 4MHz XTAL ir daugina jį 100MHz su labai gera stabilumo.
Nemanau, kad kitas sprendimas gali pateikti savo stabilumo reikalavimas, išskyrus XTAL
arba XTAL su PLL.

Kompozitorius yra ne taip sukelti signalą naudoti tik laiko paleisti ir sustabdyti pulse.for sinchronizacijos sukelti turėtų būti pasikartojančių impulsų.

Žinau vieną parą impulso nėra labai didelis klausimas normalus dizainas, tačiau šis projektas yra.
galiu net išskyrus paleisties trikčių pasakyti 50ns, bet jis turėtų būti nustatomas ir nuolat.

XTAL generatoriai turėti ilgas įkrovimo laikas dėl aukštos Q. tai daugiausia dėl krūvio kondensatorių ir indukcinių sausas srovės XTAL.Galvoju naudoti Bias Current, kad šališkumas XTAL indukcinės srovės jos nominalus darbinis vertes.Aš dar ką nors imituoti ją.kulno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back