Studentų projektas padėti reikia.

D

dani

Guest
Mieli gerbiami nariai. Dėl studentų projektas Aš laukiu turėti nuomonę iš jūsų. Noriu dizainas et du maži elektroniniai prietaisai, mes galime jiems skambinti prietaisu pagrindinis įtaisas ir prietaisas B.. Jei prietaisas tampa diapazono įrenginio B prietaisas turėtų pradėti pyptelėjimą. Norėčiau abu prietaisai turi būti kiek įmanoma mažesnė ir kaip "ploni" kaip įmanoma. Diapazonas taip pat turėtų būti konfigūruojamas iš 10 pėdų iki 50 pėdų maks. Nuoširdžiausi linkėjimai Dani

Na, paprasčiausias būdas, kuris pasirodo mano galvoje tai padaryti: dizainas paprastas RF siųstuvą ir paprastas imtuvas, dirbantys fiksuoto dažnio savo pasirinkimą. Dėl imtuvo vietą, pataisyti ir papildyti signalas, tada kanalas jį lyginamuoju: kai signalas nukrenta žemiau tam tikro lygio, naudoti palyginamąjį išėjimo kažką daryti.

Sutinku su tuo, ir kad tai yra paprasčiausias, ką reikia padaryti.

Visos nuorodos projektavimo ar padedant turima medžiaga? Ačiū už atsakymus taip greitai. Jei galite prašome kreiptis man į kai mėginio darbo projektavimo tokios grandinės, kad būtų labai naudinga. Projektavimas ir tunning RF grandinė atrodo šiek tiek sunku man. Ką galėtumėte pasakyti apie "gatavą RF Transceiver modulis su RS232 ar kitų sąsaja su mikrokontrolerio. Nuoširdžiausi linkėjimai Dani

kiek aš žinau, gatavų modulių paprastai būna su funkcijų, pavyzdžiui, automatinis kompensacijos ir kita ... ko jums reikia yra nustatyti žalio signalo stiprumo ... tai būtų sunku su gatavų modulių ...

Jei leidžiama naudoti komercinės modulis ir mikrovaldiklių, tada galite pirkti kai XBee moduliai Digi. Jie ateina su TTL lygio nuoseklųjį prievadą, integruota RSSI matavimo ir programinės įrangos konfigūravimo aukštųjų dažnių galiai pasiekti. Darbinis dažnis yra 2,45 GHz. Jei konfigūruoti modulių su 802.15.4 firmware, tai ko jums reikia, turėtų būti tikrai paprasta, tereikia studijų vadovą ir parašyti keletą kodo eilučių :) Kaina turėtų būti 15-20 € + PVM kiekvienas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back