Strobe šilumos spausdinimui

G

garg29

Guest
Labas,

I'm sąveikaudama FTP-628 Terminis spausdintuvas mechanizmas su 89S52 Microcontoller.Yra 6 - Strobe į ją.Strobe 1 Strobe 6.Ar aš turiu Strobe juos atskirai, ar aš galiu prisijungti prie jų kartu
ir stobe juos iš vienos Mikrokontroleris I / O.(kaip ir buvo parodyta diagramoje).Jei jis reikalingas atskirai paaiškinkite man, kodėl jis toks
ir kaip jis turėtų būti padaryta.

Thaks daug,

Su mano,
Garg.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

I
don't know ypatingą spausdintuvas, o iš savybės panašios Adatiniai spausdintuvai, Manau, jums nereikia prijungti STBx signalų į vieną vairuotoją, jei norite, kad būtų galima spausdinti prasmingą tekstą.

Apskritai, aš abejoju, kad Jūs galite naudoti spausdintuvas be išsamią dokumentaciją.Jei turite, ji turėtų atsakyti į klausimą, kaip gerai.

Į Strobe priklauso nuo EINAMOSIOS kad esate gebėti apdoroti vienu metu ..Aš sukurta, veikiantys su baterijomis, spausdintuvai ir BATERIJOS galėjo pateikti iš 10 Amps didžiausia jei i recal (12 metų). Taigi apskaičiuoti curent, kad Jūsų energijos šaltinis yra pajėgi.Tada priderinti jį prie NUMERIS iš strobes, kuriuos galite naudoti.Pavyzdžiui, jeigu jūs galite tik rankena 3 blokus iš 9. Strobe 3 pirmojo bloko tada kitus 3 ir taip toliau.SO Jums reikės 3 MOSFETS. Ir 3 constrol signalai. Aš mano atvejis, kai aš galėtų gaminti pakankamai dabartinės nuo akumuliatoriaus, kad i STROB juos visus iš karto. I reikia tik MOSFET.

linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back