stranger klausimą

G

godance

Guest
Aš sužinojau skaitmeninio dizaino ilgą laiką, bet mano šeimininkas nori mane pažinti anolog dizainas.Ką daryti, kaip svetimų?Į kitas žodis, kokia knyga reikia perskaityti pirmiausia?
Padėkite man.

Aš siūlyčiau pirmąjį svarstymą hobis lygio knygos.Vienas iš pavyzdžių yra mėgėjiškos radijo vadovus dėl kurio vykdomas pagal RSGB ir ARRL.Tada skaityti pirmuosius metus universitete tekstas šiuo klausimu.

yra daug daug vertingų knygų analogiją projektavimas, kur galite rasti juos į biblioteką arba universitetų materialinės kambarį.ką sako atrodo bullshit.lol

Razavi's Dizainas Analog CMOS integriniams grandynams yra labai naudingas.

Man buvo labai labai sunku mokytis analogas dizaino .... ir labai rekomenduoju elektroninių principus fizikos, modelių ir grandynai Paul e.gray ir campbell l.searle

knyga yra one of a kind .... i got my nekilnojamojo įžvalgų taikomos šios knygos ir tikrai pradėjo savo analogas iš šios knygos ...... tada buvo Visa nuolydį ir lengvai .... .. msghausi elektroninės grandinės ir pilka ir Meyer analogas ic dizainas ir razavi ir Johns ir martin ir apkrovą kitiems buvo ok ..... bet sąžiningai knygoje, kurią aš jaučiu tikrai motina visų pradedant analogas grandinės dizainas pirmoji ir paminėta .... aš nemačiau daug kursų apie tai .... Tikiuosi, kad yra gerų pple analoginiai dizainas šiame forume, kurie taip pat sutinku ..... tik norėjau pasidalinti savo patirtimi kad ji padės kai kurių asmuo ten ...... jei ir nėra suprantamas ar jaučiasi ir nėra patogiai analogas ....... pabandykite vieną taip pat ...... tikrai padės tu

labas
apsilankykite MCU fileman nuorodą žemiau
http://www.mcu.cz/atm/index.php?&direction=0&order=&directory=eBookOld/Electronic

jis yra geras dokumentus, susijusius su Analoginė dizainas

linkėjimai
Wilson

Knygos:
--------
Analog Integruota Circuit Design (David John / Ken Martin)
Dizainas Analog integriniams grandynams (Behzad Razavi)
Menas Analog išdėstymas (Alan Hastings)
Analizė ir projektavimas Analog integriniams grandynams (Pilkas / Meyer)Profesorius Paul Allen tinklalapyje
Http://users.ece.gatech.edu/ ~ Pallen /

www.cadence.com (jie turi keletą nice demo už analoginių ir skaitmeninių priemones)

Įrankiai ir paslaugų teikėjams:
Hspice (avanticorp) L-Edit (Tanner tyrimų), Cadence, Mentor Graphics, Synopsys Hewlett-Packard Advanced Design System, AnalogInsydes (ne pagrindinių).Eldo, LabVIEW (National Instruments), MATLAB (Mathworks) Mathematica (Wolfram Research), klevas (University of Waterloo), ASITIC už induktoriaus projektavimo (prof. Niknejad
interneto svetainėje) ir tt
ir tt
Būti užimtas gyvenime ...

i galvoti naujokai, ir Ken Martin knyga yra tinkamiausias.Ši knyga apima platų spektrą medžiagų, tačiau gylis lieka tinkamas pradedantiesiems.

daugiau indepth informacija, aš asmeniškai kaip Gray, Hurst, Lewis Mayer knygoje.

hope this helps

U reikia skaityti "mikroelektronikos grandynams Design by Sedra / Smitas.

Vienas niekada neturi pamiršti Robertas Pease išminties.Jo labai knyga "Trikčių Analog grandynams" yra turite perskaityti ir analoginių dizainas.

http://www.national.com/rap/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back