I
IndiJones
Guest
Zbudowalismy prototipas yra 3CCD skaitmeninė vaizdo kamera.Kai mes gyvi vaizdai ir peržiūrėti juos į LCD monitorius, keista rūšies triukšmo signalai ant paveikslėlio.Tai yra išsibarsčiusios raudonos dėmės, kurių dydis 1 pikselių ir visada juda.Jie rodomi tik žaliai dažytos objektų.Jie gali būti vertinami pagal kraštus objektą.Jei turite žalia spalvoti audiniai, triukšmo taškus galima pamatyti ant sienų ir tose vietose, kur ant stalo paviršiaus net.Pavyzdžiui, jei padengti Papasakokite savo pirštu su audiniu, jis bus formos, pavyzdžiui, ant kalno ir ten bus keletas lenkimo ant audinio, sukuriant kai kurių kraštai.Triukšmas gali būti laikomasi šių kraštų per.Atkreipkite dėmesį, kad vaizdas, kad aš kalbu apie tai, kad galutinį vaizdą, kad nėra jokių kitų garsų.Triukšmo korekcijos jau padaryta.Šie garsai nerodomi objektai, turintys spalvas išskyrus žalią!Didinti pelnas raudona kanalą daro jų nebeliks.Tačiau,
atliekant šiuos veiksmus, žalia ir mėlyna kanalų didina triukšmo.
Ar kas nors turite tokios patirties?Būtų labai naudinga, jei kas nors galėtų patarti man, kaip atsikratyti šio dalykas.
Thanks in advance!
atliekant šiuos veiksmus, žalia ir mėlyna kanalų didina triukšmo.
Ar kas nors turite tokios patirties?Būtų labai naudinga, jei kas nors galėtų patarti man, kaip atsikratyti šio dalykas.
Thanks in advance!