Stotelė yra xxx programinė įranga yra geresnė nei xxx programinė įranga topicz

F

Frosty

Guest
Gerai, dėl tam tikrą painiavą ir prieštaravimas turiu iš naujo suformuluotas, kad patinka.
Stotelė yra xxx programinė įranga yra geresnė nei xxx programinė įranga topicz [/citata] Prašome nepradėkite bet kurį iš šių temų daugiau, jei turite konkrečių klausimų ar daiktas lyginti tarp programinės įrangos. Kitaip tariant ne GENERIC pareiškimai, pateikti konkretų klausimą, o tik duoti konkrečius atsakymus remiantis savo patirtimi su įrankiais. Šie atsakymai tipui, kuris tik pasakyti, kad "aš sutinku" ar "xxx geriau manau" yra tikrai ne ką geriau nei šlamštas, nes visi jūs prašote yra un-informuotą nuomonę. Jei turite konkrečių klausimų, pavyzdžiui, EGA pardavėjo programinė įranga negali atlikti pareigų tipas ", Kaip tai daroma EGA pardavėjo B programinės įrangos. Tada gausime naudingą informaciją ir palyginimas. Jei man laiku aš filtruoti šlamšto ir ištrinti nereikalingas paštu. Niekas gaus jokio perspėjimo ar drausmės už tai, aš tik noriu išlaikyti forumas dėmesio PCB klausimais. Vartotojai bus pasitikima, kuri būtų atsakinga už savo pranešimus. Mėgaukitės: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back