stiprintuvas capacitative apkrovos

W

watertreader

Guest
Labas,

Tiesiog užklausą.Kokio stiprintuvo reikėtų jums sukurti tiekti už capacitative įkelti?Manau, kad gali būti pakankamai įtampos, bet ne pakankamai srovės dažnį, kad aš ketinu statyti.

Ačiū už oyur padėti!

Hi watertreader,

Aš padariau projektą praėjusiais metais, kad buvo tiesiog patinka tai, ką norite.Aš Ripple dabartinis tester kondensatoriai.
Projektas daugiausia galios stiprintuvas su tam tikromis kontrolės ir signalų generatoriaus.
Mano patirtis su šiuo projektu, galima statyti praktiškai bet galios stiprintuvo rasti, bet neįmanoma buvo grįžtamojo ryšio iš apkrova įvedimo, nes, jeigu jis turi vieną, jis bus svyruoti tikrai.

Jūs turite prisiminti, kad kondensatorius Impedance skyla labai greitai ir dažnai, ty padidinti, jei veikia aukšto dažnio, mažos įtampos atneš labai daug srovių.Atsižvelgti į kai kondensatorių gamintojo svetainę, norėdami sužinoti apie kondensatorius elgesys ieškoti.
Gauta www.epcos.com; www.rubycon.com; www.nichicon.co.jp.
Jie turi labai gerą pagrindinę informaciją apie savo duomenų knygų

Jeigu kiltų bet kokių abejonių, atsiųskite man žinutę.

mcoster

Thanks for your help!

Manau, kad taip pat nustatė, kad kai gana įdomi vadovas iš www.apexmicrotech.com.

Btw, aš ne visai aišku, apie atsiliepimus kalbi apie ...Ar ne išėjimo reikia reconnected Atgal į pirkimo?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Citata:

Ar ne išėjimo reikia reconnected Atgal į pirkimo?

Paprastai taip!Naudojate Atsiliepimai padaryti stiprintuvą stabilus pelnas (kaip opamps teorija), kad jie nėra pakeisti nuo dažnio ir / arba srovė, pvz.

Bet šiuo konkrečiu atveju, kai jūsų krovinys yra talpinė, jei bandysite taikyti Atsiliepimai kursite generatorius.

Tai buvo mano projektas problema, nes aš kontroliuoti srovė prieš variantus kondensatorius yra pilnutinė varža.Taip, aš rasiu buvo naudoti amplitudės moduliacijos funkcija iš signalų generatoriaus IC kad aš.Aš negalėjau pateikti jokių atsiliepimų pobūdžio darbą.

[quote = "mcoster"]Citata:

Taip, aš rasiu buvo naudoti amplitudės moduliacijos funkcija iš signalų generatoriaus IC kad aš.
Aš negalėjau pateikti jokių atsiliepimų pobūdžio darbą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back