Stiprintuvai fazinį triukšmą

K

karote

Guest
Kokie veiksniai daryti įtakos buferio ampliifer fazinį triukšmą?Lo grandinės, turiu kelios buferinės stiprintuvai į kaskadą.Jei aš noriu sumažinti stiprintuvas grandinės poveikį sintezatorius fazinį triukšmą, kokios stiprintuvai (technologija?) Turėčiau pasirinkti?Žemas NF amperai ar ką.LO buferiai paprastai yra sotieji etapuose.Kokį poveikį jie turi apie fazinį triukšmą, į LO grandinę?Ar stiprintuvo AM2PM savybės jokio triukšmo poveikį etape?

Daug klausimų, bet ačiū iš anksto už jūsų atsakymus

topologijos gali būti, pavyzdžiui, apribojant stiprintuvai, kaip vyšnių bunkeris, aš mačiau kai kurie naudoti įprastą bendrų šaltinį su indukcinės apkrovos,

Manau, kad u reikia optimizuoti buferio NF ir, todėl negali pakelti bendrą fazinį triukšmą iš signalo

Apie efektų galite naudoti atsiliepimų į iškarpinę, kad gauti, bus mažiau, o tiesiškumo yra didelis taip ir gali išvengti Netiesinė iškraipymo RF signalo

taip gaila nesu experinced, bet tai yra mano mintys, o gal kažkam experinced, pataisyti mane

khouly

Manau, keliamo triukšmo charakteristika, bus nuspręsta Pelnas iš jūsų 1. LNA & signalo ir triukšmo santykis LO

Triukšmo koeficientas buferio įtakos etapo triukšmo LO produkcijos

Labas
Amp poveikį fazinį triukšmą, priklauso nuo triukšmo koeficiento, išorinis triukšmo šaltinius ir Am PM konversijos
Jūs galite imituoti elgesį amp modelio skelbimus ir examin šio

Taip, skelbimai gali imituoti visus šiuos poveikį, specialiai AM PM, coz generatorius produkcija yra didelis signalas

khouly

Klouly turiu ADS programinė įranga.Norėčiau sužinoti, kaip juo naudotis, ar žinote, kas yra geriausia vieta internete, kurios teikia nemokamai avarijos metu, kaip ja naudotis?

yra pavyzdys daug skelbimų padėti dokumentas
Jūs galite lengvai rasti ir VCO PN modeliavimo pavyzdys.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back