Stepper motorinių vairuotojas

J

Jabir

Guest
Hai evryone.

Aš Sanyo-Denki 5.1v, 1A, 2kg cm šešis laidinio Stepper paimti iš seno
Adatiniai spausdintuvai.Du laidai yra centras čiaupai.
Aš naudoju Unipolar konfigūraciją.

Mes naudojant "MINI 51" Evaluation Board Kuris sudaro Philips
p89c668h mikro kontrolierius 8051 architektūra generuoti
signalus dėl Stepper.

Dabar problema yra vairavimo CKT.Aš padariau vieną su 2803.
o sukimo momentas yra mažas ir IC overheats greitai.
Maitinimo nurodyta dabartinė brėžinys 700mA.

Ar galiu naudoti TIP122 darlingtons už darbą?
Kaip padidinti greitį ir sukimo momento motorinių?

Plese, padėk man .....
(Aš esu mech Engg student.So nurodykite daugiau)Thanks in advance ....

Padidinus srovė su TIP120s (TIP122)
sukūrimas yra gera idėja ..
Be to, norėčiau pridurti inverterių vartai -
žr. paveikslėlį žemiau pateikiamas Stepper motorinių vairuotojui inverterių vartai ir patarimus - išvengti situacijos po maitinimo, kai visi patarimai apie ..

Stepper Speed <-> žingsniai Dažnis
Didžiausia RPM, kurioje Stepper varikliai bus tinkamai veikti yra gana mažas, o sukimo momentas variklio gali lašai greitai kaip variklių greičio padidėjimą.
Testavimas gali būti reikalinga siekiant nustatyti didžiausią clock įvedimo dažnis ir bet kuriuo varikliu.Duomenų lapų, jei įmanoma, taip pat padės nustatyti šį dažnį.

Linkėjimai,
IanP
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ačiū Ianp pagalbos.

IanP rašė:Be to, norėčiau pridurti inverterių vartai - žr. paveikslėlį žemiau pateikiamas Stepper motorinių vairuotojui inverterių vartai ir patarimus - išvengti situacijos po maitinimo, kai visi patarimai apie ..

IanP

Mikrokontroleris's outputs turi savo lateches jau įgyvendinta, todėl pridedant kitą sklende (74175) "iš serijos" jau "integruoti" sklende nėra daug prasmės, jei neturi pakankamai kaiščių ir naudoti 74175 skląsčiai kaip uosto exptension ..

TIP122 turi vidaus bazę rezistorių ir gali būti tiesiogiai prijungtas prie mikrokontrolerio "ai Kaisčiai. Kai mikrokontrolerių assert" 1 "naudoti vidaus silpnai pullup; bet kuriuo atveju, pridedant 1-10kΩ rezistorius su išoriniais pullup (tarp produkcijos kaištelių ir 5 V) nebūtų 't boleć ir bus tik geriau TIP122s lemia ..

Pirmiausia įsitikinkite, kad dabartinė įtampos lygio, tarkim, 12V, jūsų maitinimo gali tiekti pakankamai dabartinės vairuoti šios motorinių ..
, Kita vertus, didinti maitinimo įtampa virš motorinių reitingų gali sukelti žalą, todėl labai atidžiai ir jei tai didina įtampa pabandykite tai padaryti žingsniai ..

Linkėjimai,
IanP

Hai IanP.

Prašome pasakyti, pavardę, inverterių IC už šį darbą.

padarė inverterių yra privaloma?

Dėkojame už suupport

Ačiū INAP

Aš ketinu naudoti 7404.
Aš Jums vėliau po bandymo CKT ...

mašinisto Stepper motro didelis einamosios bufer l293d yra labai naudingas, ji gali handel iki 1 dabartinius ir
ir nereikės gauti į tranzistorius

Lunar rašė:

mašinisto Stepper motro didelis einamosios bufer l293d yra labai naudingas, ji gali handel iki 1 dabartinius ir

ir nereikės gauti į tranzistorius

Labas

Ignoring microstepping, yra Stepper motorinių turi tris režimus a) pusė žingsnio b) fullstep c) banga.Jūs galite pamatyti L297 specifikacija suprasti geriau.

Tai labai paprasta persijungti tarp šių trijų rūšių jei generuoti impulsus pagal UC.

Į stacionarių poziciją dabartinės per ritė reglamentuoja Omo dėsnis ty 5,1 v motorinių imsis 1 A per ritinys.Tačiau kaip variklių prasideda spinnig indukcinės nuostolių padidėjimas sukelia dabartinis kritimas.Jums neturėtų didinti įtampos ritė jei naudojate skeltuvas pagrįstas valdytojas kad dirba aukštos įtampos, tačiau kontroliuoja dabartinę per suktuvams (eikite per L297 / L298 specifikacija).

Praneškite mums, jei turite daugiau klausimų.Ačiū

Hai kas .....

Pagaliau i ji .!!!!!!! Tiesiog panaši į CKT Diag IanP siunčia ....
Į CKT labai paprasta su keturiais Papasakokite 122 darligtons ir 4 varžai.
kadangi Taryba turės vidaus diodai nėra būtina išorės diodai ....

IanP rašė:TIP122 turi vidaus bazę rezistorių ir gali būti tiesiogiai prijungtas prie mikrokontrolerio "ai Kaisčiai. Kai mikrokontrolerių assert" 1 "naudoti vidaus silpnai pullup; bet kuriuo atveju, pridedant 1-10kΩ rezistorius su išoriniais pullup (tarp produkcijos kaištelių ir 5 V) nebūtų 't boleć ir bus tik geriau TIP122s lemia ..

IanP

Manau, ir turėtų pirkti Sanyo Denki stepmotor vairuotojo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back