Statyba Zigbee Transceiver module from scratch?

M

MathGeek

Guest
Labas,

Kaip koncepcijos demonstravimas, norėčiau sukurti paprastą Zigbee komunikacijos grandines.Aš iš pradžių įkvėpė į circuitcellar.com aiškina, kad pastatas Zigbee Daiktai naudojant CC2420 straipsnis.

Ar manote, kad tai yra kontroliuojama praleidus kelias dienas darbo?Dalykų, pavyzdžiui, saugumo arba didelis duomenų perdavimo greitis nėra pagrindinis rūpestis.Aš tiesiog noriu sukurti paprastą dizainą, kad galėtų bendrauti good diapazone.

Aš nesu Rusijos ekspertas.

Bet aš įvadinis įgūdžių analoginių ir skaitmeninių grandinių, ir kai su PIC ucs patirtį.

Any help greatly appreciated.

Zigbee stočių yra vienas lustai dabar.Grįžti apsilankymas Microchip interneto puslapyje ir jie iš APP pastabos apie ZigBee ir pic's gauti galvos pradėti krūva.Aš ne bandyti atskiras sprendimas Zigbee, ji neturi jokios prasmės tai daryti dabar.

Dave

Ačiū už atsakymą.

Taip, aš suprantu, kad cc2420 yra atskira ir nauja cc2430 yra su 8.051 core Zigbee.Nors turiu patirties su 8051, tai ne mano dabartines palūkanų naudoti, kad vietoj TIFF.

Taigi, mano klausimas tada yra, ar Microchip pat siūlome System-on-Chip už Zigbee?

Deja, microchip.com neveikia (bent iš mano rašymo metu), ir aš esu, o ir skubėti.Norėčiau sužinoti Microchip iš tiesų pasiūlymai System-on-Chip už Zigbee.

Thanks a lot.

Ką reiškia "sistema luste?Zigbee Transceiver jie pasiūlymas Serijos duomenis į / iš RF sistemą.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mesti jo į laivą ir hook up antena.ZIGBEE kamino yra nuo Microchip, todėl galima sujungti, kad su bet kokia programa, kurią norite, o jūs visi esate rinkinys.Gal ne iš dienos darbo, bet ne per daug sunku pora.Dave

Ačiū.

Aš patikrinome savo produktus trumpai, ir atrodo, kad jie neturi jokios Zigbee integruota MCUs, tačiau savarankiškas Zigbee.(Kita vertus, jie rfPICs.)

Aš skaitau lapeliai dėl rfPICs.Ačiū.

patikrinti, ji yra iš FREESCALE tai paketų sistema
http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=MC13214&nodeId=01J4Fs25657103

yra MCU ir ZIGBEE TRX

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back