Statyba 12V LED Stroboscope Circuit

O

olof102

Guest
Sveiki, aš svarsto pastato tiek 3V 20mA LED LED Stroboscope grandinės: s, kiek įmanoma. Aš šios grandinės Multisim ir atrodo, kad darbas baudą. Ar jus vaikinai pastebėsite kokių nors problemų ar tai grandinė pasiruošęs eiti? : D ir kiek LED: S Ar aš galiu lygiagrečiai pritvirtinti manote? Ar tai geras grandinės, kad jus vaikinai manote dirbs ar turite bet kuris kitas galas, kaip sukurti mirksintis LED grandinė (atleast 15 LED: S) Ačiū iš anksto! Ir atsiprašau už savo blogą anglų kalba.
24yagzr.jpg

Keisti Q1 galia Darlington tranzistorius. Kiekvienam dvejų LED, kaip jūs turite šiuo metu, pridėti rezistorius (R4? Sunku skaityti) ir jums turėtų būti suteikta galimybė pasinaudoti šimtus LED stygos lygiagrečiai. Brian.

Ar žinote jokių konkrečių Darlington tranzistorius? Ir kodėl "galia Darlington" tranzistorius geriau šioje grandinėje? Atsiprašome už mano noobish klausimus!

Tranzistorius tipo priklauso nuo srovės dydžio lemputės bus su viso. Nors originalaus pranešimo sako 20mA, jis taip pat klausia, kaip pridėti daugiau šviesos diodais, kurie reiškia daugiau nei dabartiniai. Pavyzdžiui, jei yra dvi grandinės lemputės dabartinės būtų 40mA, jei buvo 10 tai būtų 200mA ir pan. Aš naudoju BD682 panašių prašymų, jie yra vertinami ne 4A absoliutus maksimalus todėl teoriškai jos galėtų būti naudojamos jungiklis 200 LED grandinių, kiekvienas 20mA. Naudojant Darlington tranzistorius yra todėl, kad bazinė srovė Q1 apskaičiuojamas dalijant jos pelnas (HFE) ir R2 ir R3 naudojama schema vertybes kolektoriaus srovės yra riboti dabartinę pakankamai pagrindo apriboti šį skaičių šviesos diodai, kurie gali būti naudojami. Darlington tranzistorius turi daug didesnis pelnas, todėl jie bus perjungti tuo pačiu LED srovė be padidinti bazinę srovė. Pavyzdžiui: BC327, Max Gain = paprastai 250, 0.1A, max apkrova 0.1A BD682, Max Gain = paprastai 750 2A apkrova, max apkrova 4A Apskritai, įgyti lašai kaip dabartinis didėja. Brian.

Dėka Brian! Deja aš ne bet BD682, bet aš turiu keletą "BD679-126 NPN Darlington 80V 4A". Ar manote, kad vienas iš jų dirbtų?

Aš taip pat naudoti BD679 dizaino, bet jie yra NPN. Originalus schematiškai naudoti PNP tranzistorius. Su paprasta pakeisti turėtų dirbti baudos: Prisijungimas emiterio į žemę. Prisijungti kolektoriaus LED rezistorius. Pašalinti R3 visiškai. Atkreipkite dėmesį, kad įjungimo / išjungimo šviesos diodai yra atstatomas, tačiau kaip tai Flasher, kad neturėtų padaryti didelio skirtumo. Brian.

Dar kartą ačiū! Aš tikrai naujo pastato tai viena vietoj: Ar manote, kad ši grandinė veiks? Taip, aš naudoti BD679, aš tiesiog negalėjo rasti jį Multisim. Ar R1, R2 ir R7 teisingai matmenys?
vg4px4.jpg

Diagrama rodo tranzistorius neteisingą kelią, tačiau kitaip atrodo Gerai. Su NPN tranzistorius, spinduolis eina į žemę ir kolektorius su LED. Galite įrašyti keletą komponentų išleidimą 3 LED serijos ir naudojant vieną bendrą rezistorius visiems 3. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back