Statinis Maitinimo ir srovės nuotėkis tranzistorius!!

A

Avighna

Guest
, Ką xactly mums reiškia statinis elektros energijos? Aš turiu galvoje, aš suprantu, tai nuotėkio galios ...... ir RA keletą veiksnių, kurie prisideda prie šio nuotėkio galia .... kaip vartų nutekėjimo ribos dalis nuotėkio pn sandūros nuotėkio ką mes turime omenyje minėtų trijų? ty vartai nuotėkio, nuotėkio ribos dalis, pn sandūros nuotėkio .. Ar kas nors padėti man suprasti šio statinio galia išsamiai sąvoka .... ar yra kokia nors medžiaga, iš kur mes atrajoja aiškiai suprasti šią medžiagą!! Plzz prašome padėti!!

Hope u know, kad tranzistorius yra 4 terminalų vartų šaltinis nutekėjimo kūno vartų nutekėjimo - srovė teka nuo vartų šaltinis. sub ribą, nutekėjimo dabartinę teka nuo nutekėjimo šaltinis. pn sandūros nutekėjimo - dabartinė, teka iš nutekėjimo kūno. kai kurios kitos smulkmenos info. - 65nm procesą, vartų oksidas 1.2nm storio. Kitaip tariant, tik 5 atomų storio (Taip, mes kalbame atomų). tikiuosi ir dabar gali įsivaizduoti, kaip lengva elektronų srautas tarp vartų ir šaltinį per šias 5 atomų ir todėl vartų nutekėjimo tampa problema. kaip nustatyti vartų nutekėjimo? ANS - kažkas storesnis kaip 5 atomų. tai kas, kad išgalvotas žodis HKMG (High K metaliniai vartai) yra apie. talpa = K. E0 / d išlaikyti talpos pastovus, jei ir padidinti d, tada ir taip pat padidinti K (taigi žodis aukštos K). patikrinti šių 3 kursus Stanfordo universitete (ee271, ee313, ee371) gera paskaitas apie skaitmeninių VLSI.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back