Statinio Laiko analizė - Synopsys & Cadence

M

morka

Guest
Labas

Be Synosys, Prime Time yra ten Statinis Laiko analizė (STM)
Ką apie į Cadence, Ar galima padaryti STA su Buildgates ar kita priemonė yra būtina?

Synopsys PT yra pramonės standartas, šimtą ir yra vienintelis ženklas išjungimo įrankis.

Cadence taip pat yra priemonė, vadinama PEARL už šimtą ir net Buildgates galite taip

STA.But ji apribojimai ir svarbus dalykas yra tai nėra signoff.

Hi Coolrak,

Kas tai yra ženklas išjungimo įrankį?
Kokia jos reikšmė?Ką jis turi daryti su sta?

Priemonė yra vadinamas Sign-off, jeigu jis yra plačiai naudojami pramonėje ir rezultatus, pagal

priemonė yra suderinama su post silicio rezultatus.Taigi už šimtą PrimeTime yra plačiausiai

naudojami ir liejimo žmonės norėtų gauti dizaino pasirašo su PT kad nėra

laikas pažeidimus naudojant PrimeTime.Fizinio patikrinimo kalibras Sign-off įrankis

Naudokite RTL kompiliatorių nuo Cadence.
labai galia sintezė / STA įrankį Cadence

dabar, STA yra svarbus, nes sequial užtikrinama STA.and daug manufauture naudoti Pn, išskyrus atvejus, IBM, IBM turi savo priemones

daug naudojatės STA dėl laiko analizė.jo galingas įrankis.

Nr Sta pavadinimas įrankio.
tik PrimeTime nuo Synopsys yra ženklas išjungimo įrankį pramonėje.
tai pramonės ir Fab STD už šimtą signoff

I don't thinkd Mentor teikti tokio pobūdžio Sign-off įrankis.

RTL kompiliatorių ir SOC encounter turi laiko variklis vadinama bendroji Laikas Variklis (CTE).Jis yra galingas.Cadence sakė, kad tai gali būti ženklas off įrankis TSMC ir daugelis kitų liejyklos.Mes naudojame CTE dėl laiko.Tai yra gerai.PT yra daugiau nei pesimistai CTE.Anyway, silicis yra bauda.Taigi mes galime pasitikėti CTE.

Globėjas turi įrankį, vadinamą SSTVelocity už šimtą.Yra ir kitų gerų įrankių, bet aš galiu pasakyti

vienas dalykas.Neseniai atliktas tyrimas Synopsy PrimeTime gavo 98% rinkos

Pramonė

Labas,
tai priklauso nuo projektų reikalavimų.

Synopsys: Prime Time
Cadence: Bendra Laikas Variklis (CTE)
Magma: Blast sintezė (not sure)

Dirbau CTE ir jis yra vienas geriausių įrankių, tačiau Prime Time naudoja visi bendrovės.

Prashant

Labas,Incentia Laikas Craft taip pat yra vienas geras STA įrankis ...

http://www.incentia.com/products/index.htm # timecraftTimeCraft

-------------------------------------------------- ------------------------------

TimeCraft yra visiškai chip, vartai lygio statinį laiko Analyzer (STM).Jis gali būti naudojamas laiko patikrinti bet kuriame projektavimo etape ir galutinio laiko signoff, kaip parodyta žemiau paveikslėlyje.

TimeCraft siūlo daug pasirašyti išsijungimo ypatybėms analizuoti daug įvairių dizaino paraiškas, įskaitant tinklo, belaidžio ryšio, ryšių, mikroschemų rinkinius, ir buitinės elektronikos.

--- --- manju

Taip yra įrankis vadinamas Statinis Laikas Analyzer Bet tai į Integruotą Xilinx FPGA įrankį, Donno jei jis seperatley availaible.

Iš CTE galima signoff tiesiogiai rezultatas.Yra keletas sėkmingu pavyzdžių Cadence.

Labas,

Yra bendro laiko Variklis (STA priemonė) Cadence of Buildgates dalis, ar tai atskira priemonė, nes turime prieigą prie buildgates, but I don't know how to do šimtą.Ar kas nors, kuris padarė šimtą Prašome vadovas man.Man reikia žinoti, kas yra visų dalykų, kuriuos turėčiau ieškoti pagal STA.Ar tai tik diegimas ir laikykite metu?ar kas nors kitas.

Ar man reikia sužinoti DC iki mokymosi PT?
Jei ne, kiek man reikia žinoti DC?

Thanks in advance

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back