stabilumas

S

surianova

Guest
Labas!

Aš apie stabilumo klausimą.Rekomenduok areštas, graph turėti bent ARD 103 MHz GBW kuri duos 50 laipsniu fazės skirtumas.Bet problema yra, jei u ą ciklo įgyti grafikas yra nulis po GBW (teisė), jis gali sukelti stabilumą šioje sistemoje?

Thanks for ur reply ir atsakymas ..

Po patikrinimo etapo skirtumas.
U reikia patikrinti, kai pelnas etapą skirtumas yra 0 laipsnių.
Jei ciklas padidėjimas ≤-10dB bus ok.
Bet jūs to labai keista.Kodėl u ciklas padidėjimas ≥ 1 aukšto dažnio.Tai gal ne stabilus manau.

Taip, šis padidėjimas vynai dažninė natūra yra labai pavojingas ir gali sukelti stabilumo problema.Paprastai, kaip sulankstyti cascode su kaskadomis kompensacijos ir su vairo stiprintuvas stiprintuvas turi įgyti įgyti vynai dažnio atsakas.Ji turi būti pašalintos.
šešta

Šeštosios rašė:

Taip, šis padidėjimas vynai dažninė natūra yra labai pavojingas ir gali sukelti stabilumo problema.
Paprastai, kaip sulankstyti cascode su kaskadomis kompensacijos ir su vairo stiprintuvas stiprintuvas turi įgyti įgyti vynai dažnio atsakas.
Ji turi būti pašalintos.

šešta

surianova rašė:ya, aš naudoju sulankstyti cascode už vairo.
Kaip panaikinti šią pakilimo arba nulis?

Šeštosios rašė:surianova rašė:ya, aš naudoju sulankstyti cascode už vairo.
Kaip panaikinti šią pakilimo arba nulis?

surianova rašė:TX.
Tiesą sakant, kaip tai šoktels gali sukelti sistemos stabilumą?Ar ji bus sukelti, kad skambėjimo signalą arba trumpalaikis osillation?

Manau, kad jei 1 ≥ naudos, kai fazė ≥ 180.Gal oscillate.So jis yra pavojingas.Bet aš nežinau, kodėl circiut turi įgyti vynai dažnio atsakas.

Hai
grandinė turi įgyti piko dėl perdavimo funkcija grandinės Q yra per high.You turi
sumažinti Q, jei norite pašalinti pelnas
viršūnę.Žinoma, pirmiausia reikia apskaičiuoti
perdavimo funkcija.Skelbimas po 2 minučių:Hai surianova
Ar galite įvesti grandinės schema.

paladinzlp rašė:

Hai

grandinė turi įgyti piko dėl perdavimo funkcija grandinės Q yra per high.You turi

sumažinti Q, jei norite pašalinti pelnas

viršūnę.
Žinoma, pirmiausia reikia apskaičiuoti

perdavimo funkcija.
Skelbimas po 2 minučių:
Hai surianova

Ar galite įvesti grandinės schema.

Hai surianova
Ar galėtumėte pasakyti, kokios vertės yra perdavimo funkcija Kl.Arba galite rašyti pagrindinė perdavimo funkcija?

paladinzlp rašė:

Hai surianova

Ar galėtumėte pasakyti, kokios vertės yra perdavimo funkcija Kl.
Arba galite rašyti pagrindinė perdavimo funkcija?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back