Stabilią Logarithminc stiprintuvas

A

Analog_man

Guest
Sveiki, Man reikia dizaino aprašymo dokumentą arba Baltoji knyga dėl logaritminį Amplifer. Mano prašymas turi gebėti dirbti su pora šimtų voltų taip pat labai tiksliai virš temperatūros. Ačiū,

Logarithmitic stiprintuvas , gali paskirti labai skirtingas grandines, pagrindiniai parametrai, pralaida, dinaminis diapazonas ir reikalaujamo tikslumo, turėtų būti išaiškinti, kurių skonis yra skirtas.

Norėdami nustatyti tinkamą logaritminį stiprintuvas, mes turime turėti geresnį supratimą apie paraišką, pavyzdžiui: bandwidth, dinaminį diapazoną, dB, operacija įtampos diapazonas. Logaritminė Stiprintuvai nėra labai tikslūs, jei turite kintamųjų temperatūrą, tai yra gražus straipsnis, kuris bando pagerinti tikslumą logaritminis stiprintuvo žemiau: http://www.astinco.com/articles.php Taip pat "Google" gali ieškoti daugiau galimos informacijos.

logaritminė Stiprintuvai nėra labai tikslūs, jei turite kintamųjų temperatūrą, tai yra gražus straipsnis, bando pagerinti tikslumą logaritminis stiprintuvo
Temperatūros kompensavimo Straipsnyje pateikiami naudojamas nuo dešimtmečius, bet komercinės logaritminis stiprintuvas ( pvz. Ti, buvęs Burr Brown LOGxxx IC) ir galima rasti, pavyzdžiui, grandinių diskrečiųjų rąstinių amperų su diferencialinių porų taip pat. Jie pasiekti didelį tikslumą, iki šiol aš prieštarautų pirmiau minėtą pareiškimą. Tai neaišku, tačiau, jei tai analoginis computional grandinės ar logaritminis detektorius (naudojamas spektro analizatoriumi arba radaras) natūra, jei yra prašoma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back