STA skirtumas tarp 65 nm - ir , naudojant PTSI

H

h.edaboard

Guest
Hi guys,

Esu naujas narys čia, ką aš noriu paklausti yra, kai kalbama apie 65 nm, ir toliau
Ką manote yra didelis pasikeitimas sta, tai triukšmas?ar sth else?
Ar yra kai kurių papildomų konfigūracijos ar bibliotekos failų reikia, pavyzdžiui, bibliotekos paramos triukšmo analizė
ar yra ten kai kurie papildomi kintamieji globalinis reikia įjungti?

Kaip tai veikia veikia STA jei jūs naudojate PrimeTime si?

Thanks in advance.

žemos temperatūros blogiausio kampe tampa svarbios dėl nustatymo

Hi deep99,

Ačiū už atsakymą, nes matau, iš 90nm dizainas, žemas temp wosrt kampe jau dominuojančią už kampo nustatymas ir patikrinti, ką aš bandau užduoti Didelės keitimo aspektais nuo 65 nm žemiau terminus analizė.

Labas

Manau, kad didžiausias iššūkis yra daugelio parametrų, turinčių įtakos laikas, pavyzdžiui, elektros laidų storio, temperatūros, voltų elektros laidų sluoksnis, chip gyvenimas .......Tai parametras bus daug jautrus, kai atvyksta į 65ns ir 45ns.Laiko analizės vykdymo metu bus ištirti.Taigi SSTA bus dominuojantis.Kaip sutvarkyti parametrų įtakos laiko dažniausiai yra iššūkis, manau

Ačiū!owen_li

Aš taip pat sužinojau, kad SSTA tampa populiarus, kai kalbama apie 45 nanometrų ir toliau, naudojant AOCV ir tt, kad būtų pavyzdys iš netikrumo kaita, tradicinis būdas apskaičiuoti maršrutą vėlavimą ir pradėti skirtumai nėra pakankami, nes tai gali sukelti dizainas nepakankamumas dėl nesugebėjimo įvykdyti dizainas dažnis, plotas, elektros energijos poreikius.triukšmas, žinoma, yra kita tema.

Noriu sužinoti daugiau informacijos apie SSTA ir AOCV, gal galėtumėte pasakyti daugiau apie tai?kaip nustatyti AOCV?Kokių rūšių ataskaitas bus sukurtas, jeigu jūs naudojate SSTA?

Linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back