SSD galios vairuotojo

J

jejeorg

Guest
Labas,
Ar kas nors pasiūlyti man gera skaityti vairuotojo didelio talpinė apkrova IC?
Paaiškinkite: Man reikia vairuoti labai didelis galios DMOS gerai kontroliuojamu būdu
toks, kad galėčiau įjungti ir išjungti labai didelės galios DMOS (lygiavertis 300pF talpinė apkrova
į worste atveju), didžiausias 1usec (didėjimo ir mažėjimo laikas), kurių mažiausias per santykinio pailgėjimo.
Tai produkcija etapas linijinės įtampos iki dabartinių konverteris (klasikinė schema).
Aš ieškojau tai mano literatūroje problemą, bet aš negaliu rasti kažką
specifinių ar su ja susijusių.Aš vertinu nedidelė Pagalba 8o).

Labas,

Tiesą sakant, aš esu supainiojo, ar norite sukurti vairuotojas (nes šis forumas yra skirtas mikroschemos dizainas) ar ieškote MOP vairuotojas IC.

Manau ieškote MOSFET Driver IC.Yra daug greitai vairuotojų rinka, kurią galite naudoti, pavyzdžiui MAX5048 arba TPS2816, UCC27323.

Jei norite sukurti vairuotojui vairuoti 300pF į 1usec, leiskite man žinoti (tai nėra sunku dizainas), arba pažvelgti grandinės schema virš mikroschemos (jų lape)

Opamp

Analizė CMOS Skaitmeninis integrinis grandynas ..

Kang & Lebici

McGraw Hill

Tikiuosi, kad šis šuolis

Ačiū už jūsų pasiūlymus, deja, aš negaliu būti, kad knyga ...
Aš iš tikrųjų bando naudoti sulankstyti cascode su AB klasės produkcija buferio į diską didelės galios DMOS (rasta Baker garsiąją knygą "CMOS, Circuit Design išdėstymą, ir imituoti" ir Camenzind "Projektavimas anolog chips", labai geras knygas ).Pagrindiniai klausimai apie šį Op Amp natūra yra rasti gerą kompromisą betwen Current Consumption, maketo plotas ir greitis / kompensacija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back