Srovės įtampos keitiklis

V

vishumittal

Guest
Pone, aš noriu konvertuoti srovė (svyruoja 1UA - 1PA) į įtampos (0-10V), Ar galite Pls help me? išėjimo įtampa turėjo įėjimo srovė, o ne pastovus funkcija. Reiškia, kad įtampa turėtų pakeisti dabartinius pokyčius

Tai neveikia, srovės kiekis yra labai mažas, o išėjimo įtampa turėtų svyruoti tarp 0-10V. Prašome padėti.

Tai neveikia, srovės kiekis yra labai mažas, o išėjimo įtampa turėtų svyruoti tarp 0-10V
Jeigu nuomonė rezistorius 10M, tada jūs gausite 0 => 10V išėjimo 0 => 1UA įėjimas.

Jūs galite prašome jį parengti? Turiu srovė iš 1PA - 1mA ir aš noriu produkcija svyruoja nuo 0-10V ir išėjimo įtampa turėtų būti pastovus, jis turėtų pakeisti, kai dabartinius pokyčius.

Žiūrėti grandinę čia: Išėjimo įtampa = įėjimo srovė * R
noriu konvertuoti srovė (diapazonai 1UA - 1PA) į įtampos (0-10V) [/ quote ]
Turiu 1PA srovė - 1mA ir aš noriu produkcijos svyruoja nuo 0-10V
Jei maksimali srovė yra 1UA R turi būti 10m. Jei maksimali srovė 1 mA, R turi būti 10K.

bet jos neveikia, jūs galite man padėti projektuojant grandinę? [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] Pone, aš negaliu pakeisti atsparumo vertę kiekvieną kartą, tai yra taškas, aš turiu vieną grandinę skirtingų įėjimų ir išėjimų.

Tai yra vienas kontūras. Yra tik vienas rezistorius. Jūs niekada neturite, jį pakeisti. Aš nežinau, ką rezistoriaus varžą mums reikia, nes jūs sakėte, tai:
dabartinis (svyruoja [size = 4] [color = "# FF0000"] 1UA [/color] [/size] [ / u] - 1PA)
ir tada jūs sakėte, tai:
srovė iš 1PA - [size = 4] [color = "# FF0000"] 1mA [/ COLOR ] [/size]
Kuris tai? [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color]
Kaip jūs žinote, jūs jį išbandyti? Jūs galite parodyti savo grandinę? Opamp turi turėti dvigubą elektros energijos tiekimą, pavyzdžiui, +12 V ir-12V.

Srovės diapazonas yra-10mA 10pA. Aš pridedamas grandinę. Pasakykite man, jei yra kokia nors klaida ir padėti man. Thank You [PRIDĖTI = CONFIG] 78.903 [/ PRIDĖTI]

Turėkite omenyje, kad su dauguma tradicinių stiprintuvai 10pA bus priblokšti ne idealių parametrų. Šališkumo srovės įvesties dešimtys nanoamperes tvarka gali būti lengvai. ~ 80nA tipiškas už 741

Naudokite tikrai maža srovė polaryzujący stiprintuvą. Tai vienas gali būti žiauru ir propably tikrai brangus http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lmp7721.pdf , bet jums gali rasti analogiškas, kurios funkcija pakankamai mažas, kad įvesties šališkumo srovių jūsų 10pA apatinė riba.

Ar šis stiprintuvas veikia? Ar grandinė lieka tas pats, kaip pirmiau nurodyta? [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] ar galite man padėti, suteikiant vardus kai kurių kitų stiprintuvų, kuri gali dirbti? Ačiū. Šis stiprintuvas nėra įtraukta į programinę įrangą, aš naudoju.

Lape stiprintuvas veikia tuo pačiu būdu, kaip jūsų grandinė. Net tipiškas schema stiprintuvo lape yra tas pats. Bet tipiškas Tačiau tai nebūtinai reiškia "pilnas" ir signalo kondicionavimo pavyzdžiui papildomos grandinės sudėtinių dalių gali būti reikalinga. Projektavimo proceso dalis yra rasti komponentus. Ieškoti "mažai srovė polaryzujący stiprintuvai". Jūsų programinė įranga negali turėti su pakankamai mažas, kad srovė polaryzujący stiprintuvą. Tokiu atveju jums reikia rasti stiprintuvas, kuris daro modelį ir jį įgyvendinti savo programinę įrangą.

Bandau, bet nėra daug stiprintuvai, srovė polaryzujący tvarka femtoampere. Iš anksto dėkojame.

srovės diapazonas yra 10pA-10mA. Aš pridedamas grandinės, taip pat.
grandinė yra teisinga, bet šios srovės diapazono rezistorius turi būti 1K. Tada grandinė bus elgtis šitaip: 10mA įėjimas 10V išėjimo. 5 mA įėjimo suteikia 5V Išėjimo. 2mA įvesties 2V išvestį. 1mA įėjimas suteikia 1V išėjimo. 0mA įvesties 0V išvestį. Kaip kiti sako ten bus kai su labai maža įėjimo srovių netikslumas. Aš nemanau, kad yra svarbu. Kodėl jūs kada nors norite įvertinti 10pA informacija apie dabartinius? Net jei jums padaryti tobula apytakos rato su puikus Opamp, 10pA įėjimas duos tik 10nV išvestį. Ką jūs norite naudoti grandinę? Kur iš tiesų šiuo metu nuo to norite išmatuoti? Ką darysite su išėjimo įtampa?

Turiu grandinė mano projektą ir turiu priemonę, kuri gali įvertinti, kad iš PA, man reikia išėjimo aukštesnei padaryti jį dirbti tolesnės proceso eigos. Jei turite kokių nors parinktį, prašome padėti man. Ačiū.

Manau, jūsų skalė yra per didelis .... 10pA 10mA keista projektas, mano draugas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back