srautas vaikšto push-pull SMPS

E

eem2am

Guest
Sveiki, Kaip sustabdyti "srauto vaikščioti" į neprisijungęs traukės konverteris? ji negali būti padaryta su dabartine prasme, nes tai reikštų apkrovos srovės stabdomas?

Tai buvo didelė problema su naudojant BJT's, bet ne su MOSFET

Ačiū E-konstrukciją, MOSFET ok, nes jie "pertrauka-per" laimingai, kai sočiųjų vyksta?

MOSFET su Ron taikoma pozityvi tempco bus linkę automatinis balansas jokių srauto disbalansą. Kitas nustatyti būtų naudoti srovės režimas kontrolė.

Ačiū E-dizainas, Nr dabartinio režimo valdymo, i woul dhave maniau, kad tai juts galų gale nukirto srovę? Pradinėse, apkrovos srovė bus visai šiek tiek daugiau nei magnetising srovė, taip, kaip aš galiu tiesiog išjungti, kai magnetising srovė yra per didelė. kai soties atsiranda ir dabartinės bėga Aš galėsite cut-off tada, bet tada dabartinės bus jau pakilo labai aukštai?

Tai daroma su "impulso pagal pulsas" apriboti srovės. Dauguma šiuolaikinių lustai kaip SG3525 ir po šią funkciją. Kodėl jūs taip susirūpinusi dėl šios problemos? Jei jūsų transformatorius yra tinkamai suprojektuoti ir pastatyti bei važiuoti su MOSFET tai bus ne problema. Nevienodas voltas / Antroji problema ateina iš BJTs su jų saugojimo laiko problemas. Tai ne su MOSFET ir Ron atveju šildymo bus linkę teisingai pikinės srovės kiekviename iš PP Perkėlimas kojos.

Aš matau šį puslapį: - Visų įtampos kontroliuojama push-pull, tarkime, kad dizainas yra pakankamai simetriškas ne prireikti imtis specifinių priemonių rankena srautas vaikščioti . Tai, ką dauguma dizainerių padaryti, manau. - Modeliuoti ir rankų apskaičiuoti srauto poveikis vaikščioti su jūsų dabartinės konstrukcijos parametrais, užuot bendrosios nuostatos. Nustatyti, ar įmanoma dabartinis disbalansas yra priimtinas. (Nors Elementarioji Elektroninė Klausimai forume yra bendro aplinkybes vietą ...) - Naudoti esamą režimą kontrolė - naudokite įtampos būdas kontroliuoti su papildomų Dabartinės balansuojančios grandinės

Sveiki, aš ką tik pastatytas ir išbandytas traukės, naudojant esamą režimą su MC34025 PWM valdiklio. Tai buvo tik 10 W neprisijungęs konverteris bet MOSFETs karto gavo tikrai karšta. I have changed padaryti vienas tranzistorius pirmyn konverteris dabar ir tai yra gerai. Norėčiau turėti preffered traukės, kaip jis mažiau pulsacijos srovė vidurinio, bet tie FETs buvo kepti! Esu įsitikinęs, kad net su srovės režimu, traukės nėra naudojimas, kaip jis negalės atskirti magnetising srovė nuo apkrovos srovės?

Jūs turite būti daro kažką labai blogo. Aš sukurta daug PP keitikliai pramonės ir net karinių taikomųjų programų naudojant MOSFET iki kelių 100's Watts ir niekada neturėjo pagrindinio gerinimo problema. Gal problema yra jūsų didžiausias srautas skaičiavimas PP transformatorius arba likvidavimo ir statybos naudojama.

Esu įsitikinęs, kad net su srovės režimu, traukės nėra naudojimas, kaip jis negalės atskirti magnetising srovė nuo apkrovos srovės?
Nereikia atskirti. Dabartinis režimas valdytojo koreguoja muito ciklo pasiekti vienodą pikinės srovės tiek puse ciklų, kurie turėtų būti pakankamas, kad būtų išvengta per didelio.

Ačiū FVM, aš matau, bet ..... Apkrovos srovė nurodytų pirminių bus kaip kaip, gali būti žymiai didesnis dydis nei magnetising srovės traukės. -Dabartinė prasme rezistorius neturi išjungti šią nurodytos apkrovos srovės, todėl ji turi būti pakankamai didelis, kad ji nėra atkirsta šis dabartinis ... tai reiškia, kad trūksta ir būtino jautrumas tiksliai prasme magnetising srovė laiku .... magnetising srovė bus taip sukurti iki nemalonių lygiai prieš jį sutrumpinti? -Ar Jūs sutinkate su šiuo teiginiu? Manau pusės tilto ir visą tiltą, taip pat naudojant bipoliniu srautas skatina transformatoriai ...... ir ne mechanikai padarys juos be tiltelio dangtelis, nes baiminasi srautas pėsčiomis .......... todėl manau, taip pat srauto vaikščioti turėtų būti bijojo į stumti traukti ......... Problema yra, ten niekur stumti traukti, kai dangtelis gali būti sustabdyti srautas pėsčiomis?

-Ar Jūs sutinkate su šiuo teiginiu?
Ne.
ne inžinierius padarys juos be tiltelio dangtelis, nes baiminasi srautas vaikščioti
Paprastai, aš turiu nuolatinės srovės prasme atšaukti unysmmetries. Be unipoliniai push-pull grandinės, kaip buvo aptarta, pasiekti arba lygus vidurkis arba pikinė srovė tiek rezultatų valdytojas turi tokį patį poveikį. Dangtelis gali būti naudojamas per pusę tilto ar rezonansinis keitiklis grandynai, kur jis šiuo vistiek.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back