sprendžiant lygtį su MATLAB

S

sasaberali

Guest
labas, kaip aš galiu išspręsti šią lygtį naudojant MATLAB? prašome rašyti komandas. logα-Γ (α) / Γ (α) = β, kurioje yra kintamasis α, β yra žinomi (galite naudoti vietoj skaičių) parametro ir Γ gama funkcija ir Γ "- tai išvestinės. Ačiū

ar žinote, kaip rasti gama funkcijos išvestinės? jei jūs darote - nustatyti, kaip šis y = @ () log10 () funkcija - (gama darinys (a) / Gamma (a)??) - beta pranešimas, kad beta yra kitoje pusėje lygtys. todėl jums spręsti, nulis. funkcija naudojant sklypas: fplot (y [minrange, maxrange]), tai leis jums išspręsti grafiškai. analitiškai, naudoti: FZero (y, galimas nulis) šį žingsnių, kad jūs žinote, kaip rasti gama funkcijos išvestinės.

ačiū už jūsų pagalbą, galiu rasti gama funkcijos išvestinės finansinės priemonės, bet jos geriau užduoti savo klausimą kitaip: aš noriu naudoti spręsti komandą rasti atsakymą, ar yra koks nors būdas naudoti DIF komandą tiesiogiai, pavyzdžiui, s-ąją, kaip tai išspręsti ("log (alfa) NDIF (" gama (alfa)) = 0,5) (aš žinau, ši komanda nėra teisinga, man reikia taikant s, kaip šioje direktyvoje už MATLAB, kuri yra priimtina!)

bet MATLAB guru hep man palyginti diegimo tinklų algoritmai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back