spiralinės antenos pašarų microstripline: Skubus

K

kaandee

Guest
Sveiki draugai, aš naujas CST MWS. Aš sukūrė vienos grupės Spiralinė antena ir pašarų mikrojuostelinių linija, kaip parodyta žemiau. Gavau dažnio VS S parametras diagramoje, nėra tinkamo. Aš nežinau, kodėl ji yra. Noriu gauti dažnį VS radiacijos diagramoje ir dažnio VS returnloss diagramoje. Kaip aš galiu jį gauti, naudojant BST. PLZ gali kas nors man padėti ?.... Kas nors pasiūlyti man, kaip galite naudoti microstripline kūdikį spiralė antena. Ar ji teisinga, i žemiau. Aš naudojamas perdavimo linijos skaičiuoklė rasti substrato ir mikrojuostelinių linijų parametrų

Pridėti savo modelį - ji bus lengviau patikrinti, kas yra problema

Labas turiu pridėti mano modelis čia ..... Aš naudoju CST MWS 2008. Noriu gauti spinduliuotės modelius ... Aš nežinau, kaip tai padaryti ... PLZ help me .... Turiu problema su mikrojuostelinių linijų šerti .... bcoz dažnio VS S parametro grafikas yra ne tinkamai ... PLZ help me ... Kaip aš galiu gauti tinkamą vieną .... Ačiū

Hello kaandee, iš S11 mes galime matyti, kad antenos nėra aktyvieji. Įprastu būdu maitinti spiralės antenos centro pašarų bendraašius zondas iš apačios. Esate šėrimo būdas yra neįprastas spiralės antenos. Ar jums sumodeliuoti popieriaus ar tai jus patys? pabandykite į apačią centras pašarų ir tada palyginti rezultatus. Taip pat įkelti popieriaus, su kuria jūs esate palyginti rezultatus. Geriausios kloties Praful

labas bet kokia įstaiga, bet pleistras / spiralės antena šeriami mikrojuostelinių linija dokumentus ir projektavimo modelis. jei turite, galite atsiųsti jį į mano pašto: kallyany@gmail.com Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back