Spiralinės antenos dizainas su hfss

P

ping-pong

Guest
HI [align = justify: bc8cce13fa] Ar kas nors pasakykite man, spiralinės antenos tinka projektuoti tarp 8-9 GHz dažnių diapazone. Aš naudoju 4nec2 dizaino antenos, bet kaip aš galiu dizaino spiralinės antenos šią programinę įrangą, nėra vadovus arba vadovėliai, susijusias su šia programine įranga. Can U taip pat pasakykite man nuorodą iš kur aš galiu gauti šio vadovo ar vadovas. [/ Align: bc8cce13fa]

Stenkitės naudoti bet NEC vadovą ir sužinoti 4nec2 pavyzdžiai. Cilindrinių struktūra gali statė vadovą, y, bet tai labai sunku. Geriausias būdas yra naudoti sudėtingą struktūrą bulider (jis yra 4nec2/exe aplanką ir build.exe pavadintas). Pleistras, lėktuvas, langelis, cilindro ir Parabola gali būti modeliuojama su šia programa. 8 9Ghz spiralinės antenos yra labai mažas ir labai sunku tiksliai realizuoti. Negalima pamiršti, suderinimo 50 Ohm varža transformatorius.

Aš jums patarti pabandyti ją išspręsti CST, HFSS, FDTD!

Hi ping-pong, aš dalykas, kad padaryti savo problem.I pridėtas failas, kuris lengvai apskaičiuojamas Cilindrinių antennas.If jūs papratimas jums tiksliau apskaičiuoti turi būti naudojamas HFSS ir CST ir tt

Labas, Aš nemanau, kad spiralinės antenos yra geras pasirinkimas, 9 koncertai. Tai priklauso nuo programos, bet jūs galite pažvelgti .... pavyzdžiui, "kavos" antena, kuri yra taip pat paprasta sukurti. Jūs galite imituoti su 4NEC2. Arba, galite galvoti ragas. Tai jums. Linkėjimai

Pamačiau mikrobangų žurnalo straipsnis. Jie padarė spiralinės antenos naudojant LTCC 900 ir 1800 MHz. I dont žinoti, kad naudojant tą patį metodą, gali būti padaryta 8 GHz arba ne

Spiralinės antenos yra labai plačios juostos. Vienintelė problema yra tai, kad jų šviesos spindulys skiriasi per dažnių diapazone ir gali padalinti į didelių skilčių, ir net eiti statmenai spiralės ašį tam tikru dažnumu.

Jei norite, galite padėti su MATLAB 7 dizaino spiralinės antenos, taip pat pridedami Calc, kad padėjo man, bet geriausių rezultatų jums reikia MATLAB!! Dovydas

Hi guys, gali kas nors atsiųsti man informaciją apie Cilindrinių Array dizainas? Ačiū

Sveiki, aš ieško pardavėjo, kad būtų tiekti spiralės antenos

kas nors padėti su 433MHz spiralinės antenos dizainas? Thanks a lot!

[Quote = difilter] kas diffrenice, tarp pleistras antena ir spiralės antena? [/Citata] geometrija yra skirtingos. Helix antena plačía charakteristikos, kitaip pleistras antena hasn't. Linkėjimai,

kas nors padėti su 433MHz spiralinės antenos (NMHA) projektavimo? Thanks a lot!

[Quote = clioo] su 433MHz spiralinės antenos (NMHA) projektavimo kas nors padėti? Thanks a lot! [/Quote] Pls Antenos vadovėlis, tokių kaip Krauss arba Balanis. Spiralinės antenos dizainas yra aprašyta ten .... :)

[Quote = man_arief] [quote = clioo] 433MHz spiralinės antenos (NMHA) projektavimo kas nors padėti? Thanks a lot! [/Quote] Pls Antenos vadovėlis, tokių kaip Krauss arba Balanis. Spiralinės antenos dizainas yra aprašyta ten .... :) [/Quote] Kraus arba CST!!

Galite išsigalvoti helicies kad į Ku diapazono veikia gana lengvai. 9 GHz turėtų pateikti jokių problemų, tačiau jei turite dirbo prieš kažkiek jungtis ir perdavimo linijos atrankos pagalba. Antenos, Johm Kraus yra išsamus skyrius, šio tipo AF antenos (ir daugelis kitų taip pat). Aš mačiau jį rekomendavo anksčiau.

Naudokite Kraus knygą, ir CST Mikrobangų studija. Nežinodamas nieko apie sraigtus, turėjau vieną suprojektuotas, pastatytas CST, ir modeliuojamas per vieną dieną. BST yra neįtikėtinai paprasta naudoti. IVE bandė WIPL-D, HFSS, ir COMSOL. CST FTW. Taip pat tarpus tarp reflektoriaus plokštės ir pirmas posūkis spiralės pradžioje turi būti (0,12 * bangos). Ši formulė paėmė mane, o rasti, ir man davė geriausius rezultatus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back