Spicē parametrai mosis ir Ro dėl MOSFET

J

jn_mohit

Guest
Prašome padėti man į šiuos klausimus, jie painiojami me a lot

1)
Atsižvelgiant į prieskonių parametrų faile pateiktas mosis (pavyzdžiui http://www.mosis.org/cgi-bin/cgiwrap/umosis/swp/params/tsmc-035/n88y-params.txt) Ką K nurodo, kad ji sako, kad čia K yra (UO * Cox / 2), bet kai i naudoti šią vertę savo modeliavimas I dont gauti teisingą rezultatą, o šis K vertė yra arčiau UO * cox.

2) Jei aš rasti Ro už MOP tranzistorius, ir naudoti formulę 1 / (lambda * identifikatorius), kur lambda yra kanalo ilgis moduliavimo koeficientą, kaip galima rasti lambda naudojant prieskonių failą.
I dont wanna rasti tikslią Po kiekvieno tranzistorius, bet norėčiau sužinoti apytikslę vertę, kurią aš turiu naudoti vertus apskaičiavimus ir pagrindinius analizė.

Thankyou

The Lambda "teikiama.
Ro bus Chang su įvairių VDS. Kai VDS yra žemas, kaita yra labai didelė.Hopeless pavyzdžio ro šią paprastą lygtį.

Sveiki, ačiū už atsakymą, bet tikriausiai jūs
didnt get savo klausimą Ro Žinoma, mes pakeitimus, tačiau, kai jūs pagrindinio dizainas yra op-amp leidžia pasakyti, you cant imtis, kad į sąskaitą, todėl aš norėjau žinoti, kas lambda imtis siekiant pradėti projektavimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back