SPI autobusų klausimas

T

technik

Guest
Aš įgyvendinimo SPI autobusu programinės įrangos.Can someone pls patikrinti pseudo code.Kažkaip mano kodas neveikia.

KodasCS = 0kilpa 8 kartus

(

išėjimo bitų SI

CLK = 1

skaityti bitų SO

CLK = 0

)CS = 1;

Hi techniką

Pirma turite shoud užtikrinti orų jūs ketinate įgyvendinti aparatūros SPI kamino arba Sortware.I manote, kad galite tikėtis, kad programinė įranga tik!. Taip pat jūs shoud žinoti clock polority, Laikrodis etapo ..Rašyti baitas

Pramogos (baitų duomenų)
(
CS = 0 / / Chip Įjungti
kilpa 8 kartus,
(
SCLK = 1;
Delay (3);
PK = (duomenys>> 7);
Delay (3);
SCLK = 0;
Duomenų <<= 1;
)
CS = 1; / / Chip Išjungti)

Skirtumas mano ir tavo kodas yra tas, kad aš rašau ir skaitymo serijos duomenų viena laikrodžio krašto anksčiau.Ar jūs žymeklį kai nuoroda rašte.

Vėlavimo neturėtų būti reikalingas, nes mano periferinė yra ENC28J60 kuri 10MHz SPI autobusu.Mano valdytojas turi tik 2MHz laikrodis.

Hi techniką

Ar galiu sužinoti jūsų kontrolierius? .. Taip pat galite pabandyti su skirtingais possiblities (paprastai aš pats), kaip įgyvendinti nedelsiant ir be.

Aš naudoju Philips P89C51RD .Tai standartinis 8.051 dalis.SPI prietaisas yra kur kas greičiau nei 8.051 todėl aš didnt įdėti bet vėluoja.

labas

už SPI daug referenceses prieinamas, bet ne mintis apie savo controller.any turi pereiti per IPS galite gauti bendrą supratimą. (h ** p: / / www.microchipc.com/sourcecode/ # sąsaja)

Jūsų peripherial ENC28j20 priimti tik didinti krašto datas.So įsitikinkite, kad!

"AVR būtų galima žaisti su laikrodžiu kraštai ir laiko.Manau, tai tik reiškia, kad remiami įvairūs prietaisai, kurie galėtų tapti panaši į SPI.Fe 74hc595.Taigi ką laikrodžio krašto naudoti yra dependednt faktinį SPI vergas jūs ketinate turėti ryšį su.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back