Spektrinis apriboti įvesties signalo sigma-delta ADC

E

Eugen_E

Guest
Žinau, kad pranašumas sigma-delta ADC yra perdiskretizavimą kurie mažina reikalavimus, Antialiasing filtras, ir juda atrankos triukšmo aukštojo dažnio.Kaip skaitote, decimating filtras attenuates signalus didesnis nei Fs / 2.

Aš naudoti sigma-delta ADC (PC garso),
o galutinis mėginių ėmimo dažnumą 8kHz.Naudingo spektro įvesties signalas 0-3kHz, tačiau ji gali būti lygi stiprus signalus kurių dažnis didesnis nei 4kHz.
Ar man reikia naudoti lowpass filtras juos pašalinti, prieš aplying į ADC?Arba Decimation filtrą Sumažėti juos žymiai.Taip pat kaip tas signalas (f> 4kHz) apear dėl skaitmeninio išėjimo?

Jūs visada turi bandlimit įvedimo į ADC su analoginis filtras (ty ne atrinktų Ātršuvējs pvz pereiti riba).Jums reikia sukurti filtras pašalinti dažnių sudarančių daugiau nei FS / 2, kur FS tai mėginių ėmimo dažnis jūsų konverteris.

Ačiū už atsakymą.
Aš žinau apie Spektrinis apriboti ne Nyquist dažnis, tačiau aš norėčiau supaprastinti filtrai turi beveik linijinis etapo grupės.It's a 2 Chanel sistemą (I ir K), ir I dont wanna yra didelis skirtumas tarp fazės charakteristikos filtrai.
Aš paprašiau, nes aš pamačiau schematinis dėl ADC nuo Analog Devices, ir filtrų buvo labai paprasta ir skirta dažniau nei garso.http://www.analog.com/UploadedFiles/Data_Sheets/AD1870.pdf
®
r. 2 pav, p. 9

Kas atsitiks, jei incidentaly įvesties signalo dažnis pasakyti 50kHz?Paprasta RC filtrai esant įėjimo papratimas Sumažėti pakankamai ne 50kHz.Į klasikinės ADC, Spektrinis aliasingu būtų apear ir sunaikinti išėjimo signalą.Bet kaip aš skaičiau sigma-delta ADC filtrai aukštojo dažnis per Decimation filtrą.
Ištaisykite mane, jei
aš neteisus.

Citata:

Ar man reikia naudoti lowpass filtras juos pašalinti, prieš aplying į ADC?
Arba Decimation filtrą Sumažėti juos žymiai.
Taip pat kaip tas signalas (f> 4kHz) apear dėl skaitmeninio išėjimo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back