spausdintinių plokščių gamybos defektų ...............

N

nikole

Guest
Sveiki, aš įsigijo spausdintinės plokštės iš gerai žinomų svetainę, bet produktų, kad jie pateikė mano durų žingsnis nėra darbo, nes jis turi keletą gamybos defektų. gali kas nors prašome padėti man apie tą patį !!!!!!!!!!!!!!!! dėl Nikole http://www.a-flex.com : arrow:

Kai jūs įsigijote daiktą, iš svetainės, esate jo klientas ir pardavėjas turėtų teikti jums jūsų problemų, susijusių su prietaiso pagalba. Geresnis sprendimas, galite gauti iš paties pardavėjo. Arba galite rašyti čia punktas įvedimą kartu su savo problema detaliau. Geros kloties.

Norite padaryti PCB? Mes galime padaryti PCB jums per 4 savaites po atitinkamų brėžinys patvirtino. tik reikia CAD $ 80 -100 palmių dydžio užsakymą PCB, įskaitant vežimą ir minkštas pjovimo išlaidoms. Mūsų ekspertai turi 5-10 metų patirtį šioje srityje, jie bus dirbti kartu su jumis glaudžiai suteikti tinkamą sprendimą nuo produkto projektavimo iki gamybos. : Lol: galite susisiekti su mumis per šią pašto dėžutę: pcb4u@pikha.com . Pikha & Phoenix

Priklausomai nuo gamybos mastą, tai yra naudinga sukurti Giga bandymų priemonės, kurių pagalba rasti gamybos problemos (išjungtas testai), ar net komponentų surinkimo klaidų (energyzed testai), lenta. Tačiau, kaip pažymėjo pagal pranam, dauguma gamintojų suteikia garantiją. + + + ----------------------------------------------- ---- Atsiprašome! Aš ne pastebėjau, aš atsakė vaikinas, kuris atnaujino labai sena po. Sad:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back