spausdinami pusiau Yagi

A

AL0117

Guest
Hi everybody,

Ar kas nors punktas man dizaino nuorodas į plokščiu kvazinuosavo Yagi antenų ant MicroStrip substrato?

10x, Al
-

Max AL0117,

Į "namų" iš Pusiau Yagi Antenna yra University of California.Į "tėvas" yra p. Tatsuo Itoh.Pažymėkite puslapio http://www.ee.ucla.edu/faculty/bios/itoh.htm.Kai aš rasiu įdomus dokumentas apie Planar yagis į tinklus, tačiau atrodo, kad ne.Ir aš įkelkite jį čia (ir tikiuosi, kad niekas suras ją neto ...)

Iki
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas,
galite siųstis mano pateikimo apie Pusiau Yagi Antenna

linkėjimai

Max AL0117
Jūs galite rasti Pusiau Yagi ir Microstrip į BĮ projektų (kad simuliuojančiu Ansoft HFSS) į riaumoti.
linkėjimai

ir Microstrip į CPS-failus.

Wow, aš tikrai maniau, kad tai buvo mano atsakymas.

Tačiau rasti qy labai priklauso nuo bangų, ir reikalauja aukštos Ilgviļņi dielektriku.I'm doing linijos, yra labai mažai permitivity substrato (2.2), bendras storis 3mm, ir neturi jokio lankstumo jo.Ji bus injekcijos-Litų, labai kompaktiški ir labai kryptinė antena.Gali pasirodyti, kad aš galėtų tai pakeisti, bet aš negaliu.

Aš maniau apie sandwiching vario tarp dviejų plokštelių keramikos, ir Obec a la LTCC, bet labai sunku gaminti.(skaityti, brangus)

Maybe
I'm atgal pokornym pleistras (kodėl valdybos besikeičiančių šį žodį "nustato"?), Naudojant dvigubos etapais masyvo ...

tikiuosi, kad šie popieriaus gali padėti

Labas,
by Itoh et al., (chapter 9) available in this forum.

Pažvelkite į knygą RF technologijos Low Power Wireless Communications
by Itoh et al., (9 skyriuje), galima rasti šiame forume.

Z

Max Quantumstate

Kartais atgal Radau tą pačią problemą su qy antenos.Man reikia endfire-radiatoriaus, kuris nebuvo įmanoma pastatyti su FRAGMENTAS.
Now I'm using an array of lošimo antenos, kuris taip pat kenčia nuo paviršinių bangų, tačiau žymiai mažiau nei qy.Aš taip pat gali pasiekti endfire charakteristikas.

Iki

Mano pateikimo apie Kvazinauda Yagi Antenna

ir pirmoji dalis

Pridedamas pdf geras komentarų apie sukurti Pusiau Yagi Antenna

Gerbiami KMPA
Ar ir turėti pilną versiją Jūs paskutinį pranešimą?ačiū

You guys are geriausia.

KMPA, I'll try to DL failus, bet abejonių turiu kreditus.Turite daug (kosulys) philes, bet gal aš negaliu UL čia.

Aš turiu pasakyti, kad, nors aš baigė laipsnis finansuoti, ir esu labai kvalifikuoti elektronikos be to, aš negalėjo suprasti, HFSS9.0.Problema yra tai, piešimo taip primityvios.Aš tikiu, kad tai labai geras pagrindines analize, bet turiu duoti jai maisto, pirma.Ir aš niekada išmokti Autocad, tačiau gali tekti.

Nepaisant to,
mes bandėme kovoti su dizaineris.Aš galiu atkreipti plokščiu struktūros ir paleisti 2.5D modeliavimas su juo, bet ir gyvenime, aš negaliu suprasti, kaip prisijungti schemos su išdėstymą, kuris yra tikrai kur galios.Taip, spustelėkite maketą, tačiau prietaisai man reikia, kaip Balun yra "virtualus".I vieta laiptai ir nustatykite parametrus schematinis redaktorius, tačiau pasmerktieji dalykas niekada perveda į išdėstymą, dėl kokios nors priežasties ...dar gheist.

Taigi, aš atkreipti nuotraukos ir spėlioti ir modeliuoti ir rankiniu būdu koreguoti.Pridedu Pataisa aš atspėti,
skirtas tiksliai specifikacija pateikta dizaino Prognozuoti dėl circ pol Pataisa dėl FR4.Problema yra, ji rezonuoja ne 3.75GHz vietoj skirti 2,445 (pagal grąžinimo nuostolių).Kaip perkelti laiko link centro, freq eina žemyn, bet aš tikiu, kad efektyvumo lašų per.Aš tikiu, kad pagrindinė problema yra mano visiškai atspėti-ne magistralė, bet nežinau, WTF daryti apie tai.

I'll DL, ką gali, ir mokytis.

hi guys, i naujas vartotojas, mano disertacija Aktyvūs pusiau Yagi antena x juostos ir c juostos, ir naudoti žymiausių ir tiksliai Zelandija programų paketas, i siųsti dwsign nuo Yagi x juosta, jei bet buddy turite prašymą pls atsakymas man.
i bandyti naudoti labai tiksli programa xFDTD ir remcom.com, bet man nėra pilna versija, pls kas nors turi visą versija pls atsakyti man, inow ir parengti veikliųjų integrinio grandyno ir stiprintuvą ATF36063
nuo Agilent. com, 10 GHz, EPR = 10,2 h =. 635 mm (25 mils)
linkėjimai

čia mano dizainas Yagi antena ne c juosta su bw 42% naudojant epsr = 2,2 ir storio =. 7874mm = 31 mils
projektavimo naudojant IE3D iš Zelandija
s parametras (*. sp) galima atidaryti naudojant Excel arba Notepad
jokių pastabų plsa atsakymą su manimi elektroniniu paštu:
jamywood4000 (at) yahoo.com

už Max232,

KMPA, aš turėjo galimybę peržiūrėti savo pateikimu, ir jis puikiai.Ji gana sustiprina what
I'd atspėti apie struktūrą - 180 pamainomis, transformatorius, Balun bendra.(Bet dalis ir II atrodo identiški)

Norėčiau pasiūlyti išplečiant jo nors, jei turite laiko.I
don't understand elgesį paviršinių bangų, kurios būtinos jos veikimą.Ar jie paketas su Balun tik?Arba Dipolio taip pat?Kas jų ryšys su groundplane?Kaip jų etape įtakos atstumai?Koks jų stiprumo / vaidmenį ore virš taip pat dielektrinius žemiau.Šios žinios gali padėti sintezė patobulinimų.Be to, aš galiu padėti lenkų į anglų, jei jums patiko ...nereikia daug visais.

Kalbant apie mane, aš nusprendė, kad:
- Ansoft produktų prastos piešimo ir netiesioginis, ne intuityvi, nėra pagrindiniai modeliavimo filosofija featuring atgal M $ mąstymas, arba
- Aš
esu per kvailas naudotis Ansoft produktus.

Ir aš turi paspauskite su savo apgailėtinus domysłach.Jei aš galiu rasti I'll try IE3D, bet egzistuoja tam, aš girtas.Na,
tai gyvenimas.

Labas,

Jūs turite pateikti Pusiau Yagi antena turi vieną MicroStrip pašarų, su MicroStrip į Gulintis toje pat plokštumoje juostelės.Jei ši antena veikė su dviem kanalais,

http://www.mwlab.ee.ucla.edu/publications/2001c/MTTPhoenix/sylvia.pdfkuri būtų jos mokytis?

Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back