Spartan 3e Starter Kit problema! HELP!

C

controller

Guest
Hi all i Spartan 3e rinkiniu. Aš parašyti kodą su Xilinx ISE. Xilinx ISE generuoti bitų failą, ir aš įkelti šį failą į FPGA Xilinx poveikį. tai ok. i generuoti Prom failą iš bitų failą ir aš įkelti Xilinx platforma blykstė (xcf04), bet ji neveikia. aš paspauskite PROG mygtuką, bet ne šviesos XC padaryta vadovavo. konfigūracijos režimas džemperiai Meistras Serijos. ačiū ... Pastaba: platforma "flash anksčiau. bet aš nežinau, kas atsitiko dabar.

R ir užtikrinti, gimęs programavimo rašyti mikroschema?

Ar esate tikri, kad apie režimas config? Jums reikia nustatyti Trumpiklis režimas config (M0, M1, M2). tikiuosi, kad tai pagalbos BuBEE

ačiū už visus atsakymus ... [Citata = echo47] Ar matote kokių nors klaidų pranešimus, o programavimo blykste? Peržiūrėkite pažangos pranešimus. [/Quote] jokių pranešimų apie klaidas. programavimo sėkmingai.
R ir užtikrinti, UR programavimo rašyti mikroschema?
i readback platforma "flash" ir i lyginti originalaus MC failą. jie yra tos pačios.
Ar esate tikri, kad apie režimas config? Jums reikia nustatyti Trumpiklis režimas config (M0, M1, M2).
džemperiai Gerai. konfigūracijos režimas džemperiai Meistras Serijos. parašiau pirmą messgae. valdybos anksčiau darbo. Aš nieko nekeičia. Aš tik ištrinti platforma blykste ir įkelti naują mcs failą. bet jis neveikia.

thrn taryba gali b klaidingas! jei ir turi 1 pabandyti skirt lenta

Sveiki, turiu patį laivą. iki šiol naudojamas tik JTAG programą FPGA ir platforma "flash". visus 3 džemperiai turi būti įdiegta

labas, aš rasiu problema. bet aš nežinau, kaip ją išspręsti. Problema yra xc2c64a CPLD. Xcf04 platforma "flash" CE (lustą kad) kontroliuoja xc2c64a CPLD. bet CPLD yra ne pasirinkti blykstės. "CE" (10 kontaktų xcf04) yra didelis. i rankiniu būdu vairuoti mažas CE "pin" blykste ir paspauskite PROG mygtuką lenta veikia nuo platforma "flash. Aš manau, CPLD konfigūracija gali būti pakeistas. Aš atsisiųsti pradinio CPLD konfigūracijos failą iš Xilinx pavyzdiniai projektai. bandau apkrova CPLD, bet poveikis yra, pavyzdžiui, "lustas ID neatitinka" klaidą. kaip aš įkelti pradinio CPLD konfigūracijos failą xc2c64a? ačiū ...

Labas, aš esu pradedantysis, FPGA ir aš noriu, kad programa PID valdymas su DC-DC spardytis konverteris VHDL. Turiu Spartan-3E Starter Kit (XC3S500E FG320-4c) ir ISE8.1. 1) Man reikia skaityti 2 analoginiai signalai, įtampos ir srovės Šis komplektas turi dvigubą pelną stiprintuvai ir 2 vienu metu mėginių ėmimo ADC. 2) aš generuoti PWM išėjimo signalo, kuris yra pirmas 2 signalus funkciją. Pamačiau PicoBlaze ADC failo, bet, kaip galite naudoti šioje paraiškoje arba kaip gali keisti šį kodą į mano prašymą?? Ar galite duoti man šiek tiek padėti, kaip elgtis su įėjimo signalo sukurti produkciją, galiu naudoti mano VHDL kodas.

> Sveiki visi;> i Spartan 3e rinkiniu. Aš parašyti kodą su Xilinx ISE. Xilinx ISE generuoti> bitų failą, ir aš įkelti šį failą į FPGA Xilinx poveikį. tai ok. > bitų failą generuoti Prom failą ir aš įkelti Xilinx platforma blykstė (xcf04), tačiau ji neveikia. I Pranešimai> PROG mygtuką, bet ne šviesos XC padaryta LED. konfigūracijos režimas džemperiai> Meistras Serijos. > Ačiū ... > Pastaba: platforma "flash anksčiau. bet aš nežinau, kas atsitiko dabar. Mano valdybos pačiu problem.Pls atsakymą

Sveiki, vienas iš mano s3e rinkiniu CPLD buvo sugadinta prieš. Jei teisingai pamenu, aš perskaičiau CPLD kodą iš darbo tarybos ir užsiliepsnoja. Jis dirbo nuo. Deja, nėra jokių šių plokščių su manimi. Jei turite darbo, galite suteikti jai kulka. Aš esu suinteresuotas žinoti, ar tai darbo. Br Gordonas

Sveiki, radau problema. bet aš nežinau, kaip ją išspręsti. Problema yra xc2c64a CPLD. Xcf04 platforma "flash" CE (lustą kad) kontroliuoja xc2c64a CPLD. bet CPLD yra ne pasirinkti blykstės. "CE" (10 kontaktų xcf04) yra didelis. i rankiniu būdu vairuoti mažas CE "pin" blykste ir paspauskite PROG mygtuką lenta veikia nuo platforma "flash. Aš manau, CPLD konfigūracija gali būti pakeistas. Aš atsisiųsti pradinio CPLD konfigūracijos failą iš Xilinx pavyzdiniai projektai. bandau apkrova CPLD, bet poveikis yra, pavyzdžiui, "lustas ID neatitinka" klaidą. kaip aš įkelti pradinio CPLD konfigūracijos failą xc2c64a? ačiū ...
Turėjau patį problemą ir ją spręsti jūsų pasiūlymas. Aš atsisiųsti ir užprogramuotu mano lenta CPLD numatytąjį Xilinx CPLD dizainas (iš čia: Xilinx taškų com/products/boards/s3estarter/files/s3esk_cpld_design.zip) Laimei, jis dirbo be klaidų ir dabar mano PROM veikia puikiai, kai aš paspauskite mygtuką PROG . Aš esu tikrai laimingas, kad radau savo pareigas, nes tai tikrai keista problema ir nebūčiau tirpalas lengvai. Thanks a lot!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back