Spardytis konverteris su mažu ciklas.

E

eem2am

Guest
Man reikia teikti 700mA LED (Cree XR-E). Aš turiu naudoti Buck konverteris, nes tai pigiausias būdas. Tiekimo geležinkelių pulsuoja 100Hz nuo 27V iki 38V. (Tai tinklą jungiamoms FLYBACK vidurinį) mažos muito ciklas 3.5V/38V = 0,092 aukštos ciklas 24V/27V = 0.89 Be to, aš silpnas (PWM arba analoginis tamsos) ši srovė 65mA ( + / -10%) kartų. Kai LED 65mA tai turi Vf tik 2.8V Tai muito ciklą tik 0,073 Be to, iš pačios tiekimo, geležinkelių, turiu du 1.2V Ni-MH baterijos įkrauti. (200mA įkrovimo srovė) Dar turiu naudoti spardytis konverteris. Jie 1.8V įtampa, kai jos išleidžiamos. Taigi Buck ciklas bus 1.8/38 mažiausiai. (= 0,047), šiuos ciklus per mažas, kad būtų realiai spardytis? Tikrai AKT laiku bus per mažas, kai mes ne 300KHz perjungimo dažnis? (Aplink 156ns blogiausiu) ....

Jums gali būti saistomos "minimalus laikas" daugiau nei muito savaime. Reglamentavimo kokybė gali nukentėti, arba galite pamatyti išėjimo impulso pradžios "virpėjimas", kaip jūs požiūris trumpiausią laiką (drebėjimas, ir tt tapti nemenka, išėjimo perjungimas triukšmo negali apsigyveno šalia rampos palyginti, ir tt ). Tai kodėl pamatysite kai kurie valdytojai atsitraukti impulso praleidžiant režimas (veiksmingai downranging dažnio) labai lengvus krovinius, taip pat paprastų pasirinkimo nuostolių premiją.

frankliner ......... Aš stengiuosi gauti kainodaros kad lustas. Tai skamba kaip tik ko man reikia, ir atliks tiek aukštos, tiek žemos spardytis dėl VFV operacijos perskaičiavimo santykiai. Nors ji negali pasakyti, kas mažiausiai laiko FET būtų mažas ciklas. Mums buvo pasakyta, niekada tegul FET laiku gauti žemiau 800ns. bet aš pabrėžė, tai yra ne kaina Digikey arba mouser

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back