Sparčiosios Furjė transformacijos čiauškėti signalo

S

saira1qau

Guest
Hi everyone! Ar kas nors žino, kaip rasti pradžios dažnumą ir čiauškėti tepdami FFT su tiesiniu čiauškėti čiauškėti signalo dažnį?

Jei jūs sklypas iš savo FFT dydį turėtumėte matyti plokščią maksimalų plotą, pradedant nuo pradžios Freq ir numesdami savo galutinio Freq. Nėra jokio būdo nustatyti čiauškėti normą nuo savo FFT, tai laiko funkcija ir FFT tik suteikia jums dažninį informaciją.

Ačiū už jūsų pagalbą Barry! Aš kalbu apie tiesinės čiauškėti f = f0 + kt, "f" yra signalo dažnis, "F0" pradeda dažnį ir "k" yra kliaugėti norma. Ar ne manote, kad "k" yra pastovus?

Tarkime, aa linijinis nurašymas čiauškėti su 1 >> BT (produkto pralaidumo * trukmė) ir central_frequency >> b. Jei aš ne blogai, pradžioje ir stop dažnių Transform absoliuti vertė yra pusė (-6 dB) Fiksuoto vertės. Su šiais dažniais, jei žinote, trukmę gausite greitis k. Linkėjimai Z

Sveiki, čia http://faculty.nps.edu/dl/mobile/eo3404/B-Discrete-Fourier-Transform/b3_stft_2.html puslapio apačioje pamatysite spectrogram išėjimo kliaugėti signalas, kuris iš esmės yra pagaminti iš FFT operacijos. Matote ant vertikalaus dažnio intervalą ir trukmę horizontalioje ašyje. Taigi jūs galite tiesiog įsigyti pradinį dažnį ir dažnio pasikeitimo koeficientą. Čia [PRIDĖTI = CONFIG] 80.029 [/ PRIDĖTI] (įvairių BT produkto čiauškėti spektrų palyginimas radaro kurso hw pagal mane) Matai, kad "BT (Bandwidth-Time produktas) didina, kad sios dažnio įsigijimo efektyvumą padidina Jūs beveik visada įvertinti čiauškėti BT produktą, priklausomai nuo signalo dažnio nurašymas gerą dalį. Tačiau dažnio kaitos koeficiento skaičiavimas, signalas trukmė yra labai svarbus. Tikiuosi, kad padeda.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back