Soldermask Per Via

D

damian_s

Guest
Labas visiems, aš šiek tiek supainioti apie soldermask sluoksnis meno kartos. Ar galiu dėti visas VIaS kuriems soldermask ar ne? Ačiū.

Viršelis juos .. Juk nenorite užpildyti VIaS su litavimo, ar ne? Pagarbiai, IanP

Sveiki, Jei plokštės yra prototipas ir jo vis dar kūrimo procesą, tada jums reikia demaskuoti VIaS bandymo tikslas, paprastai prototipų lentos yra Unmasked nes ji yra vystymosi stadijoje, ir prisiminti jos nėra privalomos .... Ir lentos yra užmaskuotas, kai jos vyksta masinės gamybos su visais iteracijų jis išgyveno iki produkto išleidimo. Dabar jos net iki jums nuspręsti, ar eiti į kaukių / demaskuoti per? Tikiuosi, kad tai padės jums. Mano Ramesh

Neturi savo VIaS įtraukti į kaukę galima pasiimti kai kurių iš šių problemų per PCB gyvenimą. Jei yra bangos lituojamas ji gali sukelti išlydyto lydmetalio smūgis iš skylių, todėl pažeistas VIaS, lydmetalis purslų ir lydmetalis kamuoliai ir tt ant lentos, taip pat vėliau korozijos. VIaS bus juodinti ir galiausiai rūdyti, priklausomai nuo aplinkos. Jie gali būti trumpuoju drauge susisiekti iš kitų paviršių. Jie gali būti naudojami atliekant bandymus, tačiau naudojant per bandymų gali sukelti žalą per ir grynojo pertraukos. Dėl galutinės gamybos tai geriausia padengti VIaS taip kuriant lydmetalis atsispirti Gerber failą neapima VIaS.

Norėčiau pridėti prie pirmiau gera priežastis, kurias pateikė kiti nariai. Jei darai BGAs arba uBGAs jums reikia būtinai kaukė Vias dėl sprandinės bent. Bandymų tikslais galite palikti Vias matomas apačioje, tačiau jo gamyba nėra geros praktikos priežasčių, kurias kitų plakatų. Aš pridėjo du paveikslėliai Bad per lydmetalis kaukė dizainas BGA. Jūs galite aiškiai matyti neapimanti VIaS gali sukelti visų problemų natūra. Majnoon

Sveiki, Kai PCB yra deisgn ir plėtoti procesą, tada demaskavimas Vias yra bandymo PCB, iki galutinio gaminio išleidimo į apyvartą tikslais. Kaip cyberrat sako, kodėl viena reikia eiti litavimo lydmetalio banga, o PCB vis dar projektavimo procesą? Paaiškinkite. Ir didžioji dalis bendrovės paprastai demaskuoti per bandymo tikslas, nes jie zondas ją per bandymų ir funkcionalumą, jie ne visada gali turėti bandymo taško už kiekvieną funkciniai blokai nors ...? Per praėjusius paštą, dėl BGA kaukių ant šono, taip pat galime naudoti Via užpildas ..... Mano Ramesh

nes mano lenta jau yra apsaugotos kaip kai kovos ocsidan sluoksniu, aš niekada lydmetalis kaukė VIaS natūra. ir tai turi privalumų, kad jei mano lenta yra prototipas ir man reikia pridėti daugiau komponentų, nei aš galiu prijungti jį prie VIaS

Dėl per skylę komponentai, u turėtų prideda VIaS kaukė ant abiejų plokščių pusių .. už BGA arba uBGA, u turėtų prideda VIaS ant šono kaukė ir atidarykite jį apačioje .. už BGA arba uBGA, naudoti bendrą kaukių ant kelio ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back