Sobel kraštas aptikimo ir Gauso filtrą

Y

yuna

Guest
Sveiki, visi. Dabar darau delno pripažinimo .... Bet aš susiduria kai kurių problemų. Problema yra aš nežinau, kaip taikyti Sobel kraštas aptikimo ir Gauso išskleisti į eilutę, iš delno vaizdas .... i bandyti perduoti kai straipsniai ir knygos ... ir nustatė, kad Sobel yra būtina rasti iš 0 , 45, 90 ir 135 ..... Bet aš nežinau, kaip taikyti jį į savo kodo į MATLAB išgauti linija Cleary .... Tikiuosi, kad kas nors gali padėti man .... Prašome ... .. Ačiū iš anksto.

rasti eadges naudojant soble filtras, galite naudoti "kraštas" į MATLAB ir naudojant jos parametrai galite naudoti sobbel Ang gosian filtras

Sveiki, Ali ... Dėkojame už jūsų nurodymus ...... aš bandžiau naudoti Gauso į MATLAB ...... Be MATLAB padėti, radau h = fspecial (Gaussian ", hsize, sigma intervale), bet aš nežinau kaip nuspręsti hsize ir sigma ..... Be to, jis taip pat reikia rasti linijos kryptį 0, 45, 90, 135 ......... Ar tai tas pats su Sobel filtrą? kuris metodas yra geresnis išskleisti eilutę? Ar turite kokių nors mėginio kodą arba kitą nuorodą man, kaip nuoroda? Jei taip, prašome e-mail man ... [El] yuna_free@yahoo.com [/email] Ačiū ..

hi, aš taip pat to paties delno spausdinti pripažinimo. Ar ir žinau, kaip binarize įvaizdį? R u atsižvelgdamas palmių spausdinti duomenų bazės? Jei taip pasakyk man tinklalapyje.

hi, jothi Balan aš taip pat daro projektą palmių spausdinti pripažinimo. siųskite savo pašto numeris. Turiu 2 rinkinys viešoje duomenų bazėje. i atsiųs Jums jį. Mano pašto numeris yra: makesh.mp @ gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back