SMS PSTNs naudojant ATMEL 89S51 ir dažnio moduliavimas

P

Prog_UC

Guest
Labas,

Aš stengiuosi įgyvendinti projektą SMS (siuntimas / priėmimas) dėl PSTNs naudojant ATMEL 89S51 mikrokontrolerów.

Šiuo metu jiems mąstymo naudoti XR-2211 ir XR-2206 dėl dažnio moduliavimas, bet i dont know, kaip ją įgyvendinti.

Can anyone please help me out, kad?

Linkėjimai,
Ačiū

Jeigu jūs norite naudoti FSK jūsų projektas?Jūsų projekto tikslą ir jūsų problemą naudojant XR-2211 yra neaiškus.Prašome paaiškinti!

M

Pagrindinė tema projektas, siųsti / gauti SMS via PSTN, naudojant dažnio moduliavimas protokolo pridedamas prietaisai.Norėdami, kad pasirinkti 89S51 mikrokontrolerów ir XR-2211/XR2206 už FSK siųstuvas / imtuvas.
Problema yra ta, kad aš ne tinkamai schematinis už pasirinktus komponentus.Kaip aš galiu surinkti em?

Dėkojame už atlygį.

Kodėl verta naudotis FSK?Manau, galite tiesiogiai naudoti DTMF signalai generuojami telefonais perduoti duomenis nuo šaltinio iki imtuvo.FSK gali gana sudėtingas projektas.
Jei ir toliau eiti į priekį su dažnio moduliavimas, pirmiausia pabandykite pereiti duomenų lapą XR-2211 ir XR-2206.Tai turėtų duoti jums kai kurias idėjas apie tai, kaip ją įgyvendinti.

M

SMS per PSTNs veikia tik su FSK BELL202 1200bps.DTMF nenaudojama SMS paraiškas per PSTN.

Išbandykite FX-614 lustą, kaip FSK modemo.Tiesiog kreipkitės į jį per RS232 autobusu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back