Smith diagrama: kaip didelę vertę SWR sklypas

T

tR|GG3rX

Guest
kaip sklypas didelį nuolatinį bangų santykis (SWR) vertės (apie 43) Smith diagramos? Aš gauti šią vertę mano lab sesijos metu. fazės kampas yra 46,7 laipsnių sąmokslą, tai ne problema). Iš anksto dėkojame ...

[Quote = TR | GG3rX] kaip sklypas didelį nuolatinį bangų santykis (SWR) vertės (apie 43) Smith diagramos? Aš gauti šią vertę mano lab sesijos metu. fazės kampas yra 46,7 laipsnių sąmokslą, tai ne problema). ačiū iš anksto ... [/quote] SWR turi ne kampus. Fazės kampas 46,7 laipsnių atspindžio koeficiento gama? Jūs galbūt padarė tam tikrą klaidą kažkur. Aš sutinku su glenjoy SWR gana per daug 43. Žr. pav. Aš pritvirtinti formules.

Taip, aš manau, kad tai yra klaida. Aš perdaryti savo laboratoriją. didžiausias SWR, gali būti tik 10 teisę? Ačiū vaikinai.

[Quote = TR | GG3rX] Taip, aš manau, kad tai klaida, taip pat. Aš perdaryti savo laboratoriją. didžiausias SWR, gali būti tik 10 teisę? Ačiū vaikinai [/quote], Stenkitės |. gama | yra 0,9545, kas yra SWR? Išbandykite | gamma | 1 kas yra SWR? tiesiog jiems apskaičiuoti. Leiskite man jas jums: jei | gama | 0,9545 tada SWR 43. jei | gama | 1, tada SWR infinit. Taigi, SWR, gali būti ne daugiau kaip iki į infinit. Vienintelis dalykas, aš prieš skaičių 43, nes ji yra [/ u sunku patikėti, Jums mokyklos laboratorijoje, SWR nuolatinio Wave Ratio natūra gauti, kad ne tai, kad 43 vertė yra neteisingas. Laboratorijoje jums turėtų daryti tai, ko yra praktinių dalykų realiame gyvenime pramonės. Realiame gyvenime pramonės SWR yra didžiausia 3,0 (žemesnės, tuo geriau), taip pat paminėti, SWR, mano protas, ateiti prie išvados, jūs turite ką nors klaidą arba apskaičiavimo ar matavimo etapą. Nesijaudinkite! Sėkmės pastatytas ant nesėkmių.

Kai kuriais atvejais aukštos Gama norėjo, manau, VNA matavimo Induktyvumo. Jei norite sklypas Smith diagrama, pagrindinė problema yra susijęs neapibrėžtumas elipsė. Stenkitės skleisti (apskaičiuoti) netikrumą ir kaip didelis tapo staigmena! :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back