SmartCard

A

akhileshchidare

Guest
Hi all, Aš einu dirbti su lustinėmis kortelėmis. Turiu TDK puslaidininkių 73s1121F smart kortelės valdiklis. I am looking for smart kortelės ir jungtis. tai yra pagrindinė 8052. Aš naudoju šią intelektualiąją kortelę, įrenginio identifikavimo. nors, kaip aš noriu nelaikykite prietaiso ID, i kad dalykas. aš negaliu bendrauti su valdiklio per serialport. (tik bandymas) gali kas nors siunčia paprastą kodą bendrauti su mikroprocesorinę kortelę? Akhilesh

Nurodykite savo kortelės tipą ir perdavimo protokolas, tada aš galiu siųsti mėginio kodą.

ISO 7816 UART 9600 115kbps (12MHz krištolas) protokolai T = 0, T = 1

Hi all Aš esu taip pat darbo su smart kortelės reader.I sąsaja TDA8004 su "Philips mikrovaldiklio (89c61x2)? Ar tai įmanoma, ar ne?. Prašome atsiųsti daugiau informacijos apie tai. Ačiū iš anksto.

Ei, aš naudojant TDA8029 Smart Card Reader valdiklio ir kortelės naudoju SCOSTA kortelės. Negaliu skaityti ir rašyti į kortelę. Kortelės taip: T = 0 protokolas. problema esu su kuriomis susiduria, 1.Am sukurti MF (Master File), DF (Skirtoji failą) ir atitinkamą EF (Elementry failą), kiekvieną kartą gali skaityti ir rašyti. 2. kiekvieną kartą atlikti skaityti ir rašyti, aš turiu sukurti failo struktūra. 3. Negaliu skaityti konkretų adresą, kai aš noriu. prašome gali kas nors padėti man išspręsti šią. prašome val skubiais. Ačiū, ranjinihk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back