SMA pabaigoje pradėti optimizuoti

D

dhaab

Guest
Hey everyone ... Bandau gauti ir išjungti PCB ne su geriausiais S11 galiu susirinkimo 6GHz apie. Aš naudoju "Johnson SMA pabaigoje pradėti jungtį prijungti tiesiai prie mikrojuostelinių kuris dirbo pakankamai gerai žemiau 3GHz. Virš 4GHz šis metodas greičiausiai ne tai, ką noriu daryti. Aš pradėjo ieškoti CPWG struktūra pradinio paleidimo taškas, perėjimai į paprastą mikrojuostelinių bet HFSS ir CPWG neatrodo, kad gerai vaidina kartu. Konkrečiai mano uosto apibrėžtis greičiausiai neteisingai. Taigi klausimas, aš paklausti:) Ar yra kokių nors> 4GHz SMA pasiūlymus PCB pradėti? B) Ar kas nors turi, pavyzdžiui HFSS failą naudojant CPWG? Ačiū, Dan

Apskritai viskas susitvarko įdomus aukščiau apie 2 GHz. Jums reikės modelį ir įvertinti pėdsaką ir prisijungti prie savo perdavimo linija atsargiai. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip žemė yra prijungtas prie jungties korpusas ir modelis per savo, jei jie vaizdą. Jūs aprašyti CPW bet gali būti atsižvelgiama pakilti CPW taip pat. Nebent esate tikrai pasisekė galite rasti perdavimo linijos matmenys, sudedamųjų dalių įrengtas, ir jungties matmenys privers jus į nesuderinamumo savo modelį. Norėtųsi tikėtis, kad be per daug skausmo galite patekti į nuo -15 iki -20 dB diapazonas su S11 virš naudingo srauto. BTW mikrojuostelinių galėtų lengvai dirbti šioje situacijoje taip pat. Jums nebereikia pereiti prie CPW gauti geros rungtynės.

"Beje mikrojuostelinių galėtų lengvai dirbti šioje situacijoje taip pat. Galbūt nereikia pereiti į CPW gauti geros rungtynės." Būtent! Nereikia vargintis su (G) CPW santykinai žemas 6GHz ... Ir (g) CPW uosto apibrėžimą HFSS yra sudėtinga. Taip pat į uostą stačiakampio Sankaba turi būti labai gerai gauti naudingų varža. Dar manau, HFSS labai nepatikimas su CPW struktūra, cos galite lengvai neteisingai Zo ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back