S
sykab
Guest
Aš noriu žinoti, jei NMOS arba PVO tranzistorius yra sočiųjų regione. Taigi VDS> VGS-VT. Mano problema yra ta, kad aš nežinau tiksliai vertė VT už NMOS ir PVO. Aš naudoju AMS technologija 0,35 mkm. Ačiū
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ok, bet man reikia šios informacijos dimensija tranzistorius, tai yra, prieš aš bet imitavimas. Ačiū
Ar žinote, kaip susisiekti NMOS arba PVO į diodas? po tu, kad padaryti tai dabartinis ID lygus 1uA, tada VGS = Vds bus arti riba įtampos. tai yra mano būdas suprasti V studijų.
Taip, žinau, kaip prisijungti Mos į diodas! Thanks a lot.Ar žinote, kaip susisiekti NMOS arba PVO į diodas? po tu, kad padaryti tai dabartinis ID lygus 1uA, tada VGS = Vds bus arti riba įtampos. tai yra mano būdas suprasti V studijų.
Taip, žinau, kaip prisijungti Mos į diodas! Thanks a lot .[/quote] Sveiki. Aš paprastai nustatyti 1uA kaip ID, bet jis bus nustatomas kaip 10 UA už didelių W / L. V studijų yra įtampos, kad MOP gali būti įjungtas. Taigi svarbiausias dalykas yra, kaip apibrėžti "įjungiamas". Good luck.Ar žinote, kaip susisiekti NMOS arba PVO į diodas? po tu, kad padaryti tai dabartinis ID lygus 1uA, tada VGS = Vds bus arti riba įtampos. tai yra mano būdas suprasti V studijų.