Slenkstis įtampos NMOS ir PVO tranzistorius

S

sykab

Guest
Aš noriu žinoti, jei NMOS arba PVO tranzistorius yra sočiųjų regione. Taigi VDS> VGS-VT. Mano problema yra ta, kad aš nežinau tiksliai vertė VT už NMOS ir PVO. Aš naudoju AMS technologija 0,35 mkm. Ačiū

Jūs galite tiesiog dc modeliavimas taupymo OP patikrinti tranzistorius vdsat, jei Vds yra didesnis, tada jums yra saugūs, soties ;-)

Vt priklauso nuo daug veiksnių. Be submikroninio režimą, prasideda, priklausomai nuo W ir L taip pat. Taigi siūlau pirmą supjaustyti, galite paleisti paprastą OP modeliavimas NMOS ir PVO tranzistorius. VP analizė (atleast į CADENCE) leidžia jums pamatyti pilną darbo taškas analizė tranzistorius, įskaitant visus prietaiso talpos, gm, GDS, GMB, VT, ... Galite manyti, Vt, kad jums kaip ribinė įtampa jūsų tranzistorius ir apskaičiuoti matmenų jūsų konkrečiu atveju. Soties įtampos Vdsat beveik visada yra mažesnis, kad VGS-Vt. Taigi, kai jūs nustatote Vds> VGS-Vt, Vds automatiškai bus didesnis nei Vdsat.

Kaip spminn sako, V studijų tai technologija, priklauso veiksnys. Jūs arba turi kit AMS ir paleisti Sims arba skaitinių duomenų, pavyzdžiui, Idsat, kuri leidžia jums išrašo kvadratin išraiškos koeficientai

Ar DC operacijos Point analizė (suboption DC analizė parinkčių langą), tada ADE / rezultatai / Spausdinti / DC operacijos Point, ir pasirinkite įrenginį. Be arised langą galėsite pamatyti kai dauguma vidinių parametrų. Visų parametrų paaiškinimas galite rasti įvesdami "šmėkla-h bsim3v3" į terminalą. Įdomiausias iš jų yra: GM, V studijų, vdsat, ids, gmoverid, regionas. Taip pat galite komentuoti kai kurie iš jų dėl schematiškai pagal ADE / rezultatai / komentarą / DC operacijos punktas + DC mazgo įtampos. Diplayed informacija priklauso nuo dizaino rinkinio. Tai geriau tikrinti, kad VDS> vdsat vietoj VDS> VGS-V studijų. Dėl VDS> vdsat galioja visiems inversija lygis ir VDS> VGS-V studijų tik stipri inversija. PS Aš gali padaryti klaidą, pavardės, bet aš tikiu, kad rasite.

CDS gali parodyti visus aplink tikslinės tranzistorius į schematiškai parametrus. Galite kvailioti su "komponentas ekrane" parinktį. Dėl 0.35um, Vds> VGS-V studijų tik gali duoti jums apie tai, kaip tranzistorius elgiasi pati Ballpark. Negalima klijuoti prie linijinio / sodrumas per daug. Tiesiog pažvelkite į g / ft / srovės tankis.

Jūs turite jį rasti tiriant MOS naudojant jį paprastas grandinės! Bet tai bus paprastai iš 0,5 arba 0,6 mV, paprastai diapazone! Bet ji skiriasi, nes daugelis kitų paramaters .. Taigi geriau išbandyti savo MOS ir sužinoti tikslią vertę!

Ar žinote, kaip susisiekti NMOS arba PVO į diodas? po tu, kad padaryti tai dabartinis ID lygus 1uA, tada VGS = Vds bus arti riba įtampos. tai yra mano būdas suprasti V studijų.

Ar žinote, kaip susisiekti NMOS arba PVO į diodas? po tu, kad padaryti tai dabartinis ID lygus 1uA, tada VGS = Vds bus arti riba įtampos. tai yra mano būdas suprasti V studijų.
Taip, žinau, kaip prisijungti Mos į diodas! Thanks a lot:).

Sveiki, U gali paleisti operacinės taško modeliavimas ir pamatyti. Chi failą paleisti kataloge visų atitinkamų verčių tranzistorius. Net jei ir neteisingai įdėti m / l vertės u gaus V studijų vertybėmis. Chi failą. Hope this helps Supreet

Taip, žinau, kaip prisijungti Mos į diodas! Thanks a lot :).[/quote] Sveiki. Aš paprastai nustatyti 1uA kaip ID, bet jis bus nustatomas kaip 10 UA už didelių W / L. V studijų yra įtampos, kad MOP gali būti įjungtas. Taigi svarbiausias dalykas yra, kaip apibrėžti "įjungiamas". Good luck.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back