SLA baterija kontroliavimas mokestis

P

powderfish

Guest
Hi! Aš dirbu su projektu, naudoti mikro kontroliuoti į akumuliatoriaus įtampos ir krūvio. Galiu išėjimo iš mikro kontroliuoja VPK įtampą, bet aš noriu naudoti šią keisti įtampa ir srovė tiekiama 15V nuolatinės srovės šaltinis, kuris gali tiekti iki 3amps srovės. Idealiu atveju norėčiau pakeisti baterija tarp 12 ir 15V įtampos srovės iki 3 amperų. Tai nedidelės apimties versija perimančioji automobilio generatoriaus produkciją (šiuo atveju stende tiekimo) ir keisti mikrovaldiklio kontroliuoja baterijos įtampos pristatyti. VPK po op-amp, todėl galiu sustiprinti mikro reikia kontroliuoti įtampos. Aš buvo žaisti su modifikuota versija NPN tranzistorius 2N3055 ir LM317 grandinės, kaip parodyta žemiau, bet aš nemanau, kad esu teisingame kelyje. Dėl užkandžių turiu nuolatinės srovės įėjimo į 2N3055 ir noriu kontroliuoti DAC naudojant tranzistorius, rezistorius. Aš būtų dėkingi už bet idėjų, kaip aš galiu eiti apie kontroliuoti šią įtampą akumuliatoriaus. Cheers, Powderfish
regulator-high-current.gif

Čia tai ką jums reikia turėti išvaizdą http://www.edaboard.com/ftopic362879.html # 1.187.805 Aš žinau, kad ji naudoja amega 8, tačiau aparatūros poilsio daryti tai, ko jums reikia, Aš tikiu, kad aq_mishu nebūtų tai, naudodami savo aparatūros, aš norėčiau pasakyti jums reikės maždaug 18V-20V 12V akumuliatorius įkrauti, jei norite naudoti piešimo tada naudoti 2N3904 emiter 4K7 inline su ir tada prijunkite šį MCU, ir naudoti PWM jį kontroliuoti. bet aš tikiu, kad tai bus tik kontroliuoti įtampos, o ne dabartinė Manau, kad aq_mishu dizainas, galite kontroliuoti curent riba ir įtampos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back