Slėgio matavimo pjezo resisitve jutiklio

W

Willykilly

Guest
Sveiki visi, man buvo pasakyta, mano draugas, kad man reikia 4mA matuoti iš slėgio jutiklio išėjimo srovės šaltinio. Kodėl tai reikia? Ačiū iš anksto.

Kas yra slėgio daviklis? Be šiek tiek daugiau informacijos neįmanoma atsakyti. Keith

Sveiki visi, Ačiū už atsakymą. Aš naudoju pjezo resisitve jutiklį ir deformacijų matuoklis.

Kas yra slėgio daviklis, ką įtempio matuoklis? Be šiek tiek daugiau informacijos neįmanoma atsakyti!! Keith

labas willykilly, jei jūs naudojate piezoresistive tada turite pateikti daviklį, naudodama stabilų 4 mA srovės šaltinį, tada stiprinama naudojant Vairo çkrovos. Kai piezoresistive jutiklis jau esamą šaltinį ir Vairo çkrovos. Linkėjimai

Jūs, painu piezoresistive su pjezoelektrinės jutiklių. Piezoresistive jutikliai nenaudokite įkrovimo stiprintuvai, tik matavimo stiprintuvai (diferencialas stiprintuvai). Jų veikimo principas yra atsparumas kaita, o ne mokestis karta, galite įsivaizduoti juos tiesiog silicio pagaminti tenzometrų,. Kaip su įprastiniu (metalo viela arba folija) tenzorezistoriaus, tiltas grandinė paverčia įtampos skirtumas pasipriešinimo skirtumas. Įvairios tiekimo galimybės piezoresistive tiltų yra naudojamos. Keli gamintojai iš tikrųjų teikia pirmenybę nuolatinės srovės tiekimą, daugiau naudoti pastovios įtampos ar specialias, skirtas temperatūros kompensacinius tinklus. Kaip keit1200rs paminėti:
Nors ir šiek tiek daugiau informacijos neįmanoma atsakyti

Hi there galite duoti info apie DMP015? Aš sužinojau, kad Vsignal = Vexc * (delta R) / R = Vexc * F * S = jautrumas, mV / V F = jėga, tačiau šiame duomenų lape ne mv / V vertė buvo nustatyta thx

140mV 5V sužadinimo, visiškai masto, atsižvelgiant į duomenų lapą. Keith.

Thx yra dvi teigiamos ir dvi neigiamos sužadinimo, kodėl?

Bandžiau duoti 5V ir GND vienoje, o vėliau tiek produkcija pasikeitė. Taigi tai reiškia, kad jie nėra sujungti kartu. Ar ne? Keistas

Tai skamba tarsi dvi puses tilto viduje, arba per dideliu atsparumu nesate prisijungę. Keith

Abiem atvejais, kai aš bandžiau daryti spaudimą nieko neatsitiko produkcijos. Ar man reikia naudoti diferencialinio stiprintuvo jausti pokyčius? ačiū už jūsų pagalbą

Jums reikia matuoti įtampa tarp + ir-. Turėkite omenyje, jūs tik gauti 140mV nuo 15psi, bet galėsite pamatyti multimetras. Keith

kaip tada jį išbandyti? jėga, jie reiškia oro slėgį? Žinau, oro slėgio davikliai turi nedidelį vamzdelį, kur Jūs galite pūsti. Tai vienas butas iš abiejų pusių.

Jis yra skirtas jautriems atmosferos slėgis, todėl ji neturi vamzdelio jungimui (nors ten yra versija, kuri veikia). Siūlyčiau bandyti rasti mėgintuvėlį, kad yra kažkas panašaus į 10 mm skersmens. Tada galite turėti per jutiklio & smūgis pabaiga. Arba sumažinti dviračio kamera ir įdėkite jį viduje. Keith.

ah gerai, ačiū, pone, aš maniau, spaudimo bet koks slėgio. Taigi ji matuos oro kiekį ant jutiklio paviršiaus Teisė? Aš paklausiau svorio jutiklis, jie man tai. Tai yra, kodėl aš maniau, kad bus jausti jokio spaudimo. Dar kartą ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back