Skubios pagalbos poreikis kvarcinių generatorių dizainas

G

goldsmith

Guest
Sveiki Dudes turiu 12MHz krištolas, ir aš turiu sukurti, kad osciliatorius, su 20V pp (10V piko valandos). (12MHz sinusinės iš įdėti. Su BJT.) Aš nežinau, kad ką turėčiau daryti, ir aš painioti. Turistinis vadovas po manęs, prašau. Dėkojame už jūsų pagalbos Goldsmith

Gerbiamieji milind.a.kulkarni Labas Ačiū už jūsų naudingą atsakymą. bet man reikia 20 V pp tam dažniui. ir apie generatorius op amp, manau, kad kai Op Amp nori dirbti stačiakampės bangos signalo generatorius, ji turėtų galite dirba 7. harmonikos (bent jau). Ką jūs manote apie tai? O kokia jūsų pasiūlymas apie 20V pp generatorius? (12MHz) Nuoširdžiausi linkėjimai Goldsmith

Norėčiau pirmiausia galvoti apie vienos BJT generatoriai sinusinės kristalų laikrodžių osciliatoriai. Priklausomai nuo reikiamo išėjimo galia ir apkrovos izoliacijos, antra buferis / stiprintuvas etapas gali būti pridėta. Norėdami pasiekti numatytą išv su mažesniu maitinimo įtampai, su išėjimo indukcinės grandinės siūloma.

Jūsų punktas yra galiojantis Goldsmith .... Aš net sutinku su FVM per ..... bet mano REKOMENDACIJA bus būti daugiapakopis amplifer, grandinė, kur jums sukurti žemos įtampos įėjimo osciliatorius ir sustiprinti ją wil daugiapakopis ..... net ir ten jums bus gauti geriausią sinusoidės išėjimo ... bus stačiakampės bangos signalo, bet jei jūs įtraukėte kondensatorių companesation reiškia talpiniai apkrovas kaip išėjimo į amplifer etapais) <...> gali gauti iš arti sinusoidine .... kaip kondensatorius turės expoential, , įkrovimo ir dischanging ir bus gauti itin įvestos aikštės arba tapazodal išėjimo bangos ..... Sėkmės

Gerbiamieji FVM ir milind.a.kulkarni Labas Ačiū už atsakymą. bet tai įmanoma, kad jūs suteikiate man pasiūlymą grandinę, kad dažnis ir tą amplitudė gana stabilus), prašome? Nuoširdžiausi linkėjimai Goldsmith

darai ne 12MHz deisgn teisė .... aš padariau dizainą 100kHz ir 50kHz stačiakampės bangos signalo, naudojant Crystal .... Aš pritvirtinti PDF pagrįstą kristalo prijungtas NAND vartai IC ir sniego lavinos kovos <...> Tačiau 12MHz jums reikia jį keisti su kristalai ir ryšį ...... tai buvo man stabilų 100 ir 50 kHz Išvada ..... Gali būti naudinga jums .... Sėkmės

Mieli draugai! Ačiū už visų savo naudingų atsakymų. Nuoširdžiausi linkėjimai Goldsmith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back