Skubios pagalbos NAUDOJIMO DETALI sistemos projektavimas Simulator (ADS), mobiliojo WiMAX (802.16e)

E

emyboard

Guest
Sveiki nariai, Aš naudoju Agilent ADS programinę įrangą, atlikti veiklos tyrimai Mobile WiMAX "(802.16e). Mano studijos centralizuotai ant Mobilusis "WiMAX" veiklos ir jos naudojimo Keli Antenos prisitaikančių sistemų [MIMO (Keli įėjimais Keli rezultatas)] kanalus, pagerinti tinklo aprėptį, didinti pralaidumą ir sumažinti bitų ar paketų klaidų lygis. Aš esu vykdyti veiklos modeliavimą, tikrinimo išblukimo lygį, jautrumas, žvaigždyno taškai ir tt Aš pradėjo imituoti "mobile_wimax_mimo_Rx_prj" šablonus. I padarė keletą pakeitimų, tokių kaip "antena koreliacijos tipas", "Įvertinkite ID", "Dekoderis tipo" ir pan. ... , Tačiau po modeliavimas buvo baigtas, jis rodomas pėdsakus ir sklypo parinktys tik. Aš užpleištuotos būtinas vertybes ir detales, bet pabaigoje visi, ji nerodo jokių grafinis rezultatų, bet rodomi tik tuščia grafiką, kuris rodytų x ašies ir Y ašies. Kiekvienas apie tai raktas turi man padėti, nes aš neturiu daug laiko nebėra. Ačiū, Emyboard.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back