skubiai

A

advy

Guest
Noriu prisijungti prie mobiliojo mikrovaldiklį naudojant fbus mūsų projektą ... savo Baud Rate reikalavimas 115200bps .... tai būtina naudoti PIC mikro valdytojas ar galiu aukščiau, naudojant kitą mikrovaldiklį remiantis 8.051. .. Be to, kas atskira naudojimo privalumas IPS, palyginti su kitomis mikro valdikliai požiūriu serijos duomenų perdavimą ..ačiū ..

, you can run FBUS on 9600 bps!

115.200 BPS yra didžiausias Baudrate už FBUS, jos nereiškia savo Baud Rate reikalavimas 115200bps,

galite paleisti FBUS apie 9600 BPS!

Galite naudoti bet uc kuri UART valdyti mobilųjį telefoną

advy man laišką:
Citata:

Ačiū už atsakymą ... taip pat turiu abejonių, ar mikrovaldiklį gaus pranešimą, išsiųstą į savo mobiliojo smeigtukai iš karto po prisijungimo ar turime prašyti 3.310 siųsti žinutę ...

labas
Čia dėl UI pavyzdys tikiuosi, kad tai gali padėti ir išspręsti UR problam
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=767028 # 767.028

Ačiū
buntheun
[/ url]

http://www.embedtronics.com/nokia/fbus.html # part1 tai svetainė buvau nuorodą į anksčiau /

Do you mean this?
Citata:

Kitas žingsnis yra sinchronizuoti UART į telefoną su kompiuteriu arba integrinis mikrovaldiklių.
Tai daroma siunčiant į 0x55 eilutę arba "U" 128 kartus.
Paprasta!
Autobusas dabar yra pasirengusi būti siunčiami rėmelius.

Hey thanks aš stengsiuosi, kad ... Aš norėjau žinoti, kad galiu naudoti įtampos

daliklis grandinė sumažinti mikrovaldiklį įtampą nuo 5 iki

3.3 V iki Įtampos daliklis grandinė? Ar būtina naudoti

Fbus .. taip pat yra AT komandos palaiko visus Nokia telefonų

3.310 taip, kaip aš suprantu savo aukštojo Modeliai "Nokia ..

Turiu šiek tiek už IR perdavimo ir grandinės problemos

reception.I sukūrė 555 laikmatis 38KHz, bet O / P doesnot

Grįžti į 0V kai objektas yra nustatytas, o įtampa nukrinta iki šiek

Apie 3.8V ... aš negalėjo rasti, kokia yra problema ... aš naudoju 5

V reguliatorius pat ...

Ar ir taip pat pasakyk man, kaip galiu parsisiųsti stuff i need kaip aš nė taškų

Thanks again

Citata:

Aš norėjau žinoti, kad galiu naudoti Įtampos daliklis grandinę, siekiant sumažinti įtampą mikrovaldiklį 5-3,3 V iki Įtampos daliklis grandinė?

tai grandinės, kurios aš esu kuriantis 38Khz dažnumas ir skleidėjo ... but i don't know where I am going wrong ... detektoriaus jausmų įtampos kritimą, tačiau tik iki 3.8V ... savo produkcijos niekada 0, net jei spinduolis yra suderintas su imtuvu ... aš naudoju 7.805 įtampos reguliatorius ir skleidėjo detektorius su įvairiomis maitinimo ... man reikia duoti laikmatis išėjimo į imtuvo taip pat?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Aš prijungtas prie Europos fbus kompiuterio nuosekliojo prievado, o kitas galas yra Nokia 3310 .. Bandžiau prijungti per "Windows" Hyper Terminal ... Bet mobili nereaguoja kai duosiu "AT" pagrindinėje window.i stengėsi kai kurios kitos komandos taip pat bet aš negaunu jokių rezultatų ... I tikrinamas naudojant portmon įranga (apmokyti) ji leidžia sėkmingai rašyti, bet skaityti nepavyko ... ką turėčiau daryti ... kuri kita programine įranga galima naudoti sąveika ir kur galima Get it ..

Citata:

Aš prijungtas fbus prie Europos kompiuterio nuosekliojo prievado ir kitas galas yra Nokia 3310 .. Bandžiau prijungti per "Windows" Hyper Terminal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back