Skląsčiu grandinės, teigiamų atsiliepimų

0

020170

Guest
Kitas paveikslėlis yra pavyzdys Latch grandinės.
aaa.jpg
Aš žinau, tai grandinės, kas yra vadinama, kad "Latch grandinė". tačiau tai nėra paprasta. Praėjusią savaitę kažkas man pasakė, kad ši grandinė buvo neigiama varža. ir tada "AMP" Pelnas yra neribotas. Aš girdėjau, kad neigiama varža. bet aš nesuprantu exaclty. Kodėl kyla, kad nagative varža grandinė? ir šios schemos turėjo turto, kad pralaidumo augimo ir teigiamų atsiliepimų. bet aš nesuprantu exaclty. kažkas, kas gali man pasakyti išsamiai. Ačiū.

Visi flip flop grandinių teigiamų atsiliepimų linijinės regione. Tai leidžia signalo lygis auga, kol ji hitai galios arba malti.

Ar galite man papasakoti daugiau informacijos apie teigiamus atsiliepimus ir neigiama varža? Aš nesuprantu, dar tiksliai. Ar yra kokių nors teigiamų atsiliepimų ir neigiamą varža išsamiai nagrinėjami knyga?

Jums reikia eiti į biblioteką ir ieškoti tranzistorius logikos vadovėlį, pakankamai iš anksto IC dienas.

Jei NMOS skirtumas tranzistorių apkrova yra du PVO tranzistorių, prijungtas diodai (vartai sujungti su drenažo), tada išėjimo varža būtų 1/gmp (GMP> Kontrolinė PVO tranzistorius). PVO tranzistorių jų vartai kryžius prijungti, išėjimo varža yra -1/gmp. Tai įrodyti, jums tiesiog turi analizuoti mažo signalo modelis šios grandinės.

Tiesiog naudokite paprasčiausias modelis vieta ąją vidurūšinio kryžminimo susietos PVO tranzistorių, pridėti nuorodą įtampos šaltinio, ir tada galite išspręsti lygtis rasti srovės įtampos šaltinio plius pabaigos.

Sveiki, 020.170, iš tikrųjų, nėra jokios realios "neigiamas rezistorius". Tačiau kai kurie grandynai "neigiama varža" nuosavybė. Bendroji lygtis i = V / R "- tai bet koks bent vienas mazgas gali sukelti įtampos padidėjimas (nurodyta kitoje vietoje, pavyzdžiui, žemės) padidinti srovės kryptimi, kad mazgas žemės. Tačiau kai kuriais atvejais padidinti dabartinę kryptimi nuo žemės, kad mazgas. Kad yra "neigiamas atsparumą". Tada Pirmiau pateikta lygtis tampa I = V / (-R). Jūsų grandinės, kai Q2 vartų įtampos kilimo, jo nutekėjimą įtampa taip pat kyla. Bet srovė K3 padidina K2 "nutekėjimo kryptimi nuo valdžios. Taip, kad mazgas mes galime pamatyti neigiamas atsparumą. Intuityviai suprasti, kai įtampa padidėjo atsparumas "traukti Nurašyta į išlaidas", kad mazgas (kovoti su įtampos kilimo poveikį, neigiamą grįžtamąjį ryšį), o neigiamų pasipriešinimo "stumti", kad mazgas (didinti įtampos kilimo, teigiamų atsiliepimų poveikį) mokestis į. Taigi, visada susijęs su neigiama varža teigiamų atsiliepimų.

tai reiškia, kai įtampos padidėjimo, srovė sumažėja

[Quote = montage3000] tai reiškia, kai įtampos padidėjimo, srovės sumažina [/quote] Taip. Bet mes turime imtis šio "padidinti" arba "sumažinti" į tai, simbolis, minus ir plius. Pavyzdžiui, "2 mA" sumažintas "5mA". + Ir - gali būti apibrėžta kaip į arba iš vieno mazgo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back